goede service, goed behandeld

tot nu toe erg goed hoop dat het zo zal blijven in de toekomst

voldoende, een redelijke ervaring

nouuu ik heb mijn twijfels,Jullie zouden de boete voor overstap betalen,maar nu moest ik hem zelf betalen.Dus balennnn.

voldoende, een redelijke ervaring

EN op eens kan het dan toch een stuk goedkoper , maar dan moet je wel eerst overstappen naar de concurent.

Heel goed ervaren!

goede service, goed behandeld

Het enige wat me tegen valt is dat de oude leverancier een rek stuurt voor 800 euro administratie kosten ?? Willen jullie daar eens naar kijken want het was zonder evt kosten overstappen Mvg mark goossens

voldoende, een redelijke ervaring

was al jaren klant en altijd goed te vreden.

zeer slecht, onaanvaardbaar

als zeer slecht, behandeling ver onder de maat

goede service, goed behandeld

De eerste ervaring is goed Nu nog waar maken wat is toegezegd !!!!!!! Periodiek Schriftelijke meterstanden

slechter dan verwacht

Gezellig gesprek maar vergeten om mijn vorige leverancier op te zeggen..

Het is netjes geregeld.

slechter dan verwacht

prima maar ze zijn wel duur

voldoende, een redelijke ervaring

Ging prima geen klachten, heb beter aanbod van andere leverancier gehad.

voldoende, een redelijke ervaring

Aanvankelijk goed. Later bleek dat we de 250 euro overstappremie pas in 2019 ontvangen ipv december 2018. Dit valt tegen in de benadering.

goede service, goed behandeld

Als heel vlot geregeld. Ook mijn familie uit friesland ,die die dag bij ons was, hebben tegelijk hier bij ons de overstap naar Essent gemaakt. Grappig tocht.

Verliep soepel

perfect, zeker aan te bevelen

Tot nu toe goed

voldoende, een redelijke ervaring

ben geen klant geworden want is meteen door iemand opgezegd. moet wel betalen

zeer slecht, onaanvaardbaar

niet leuk jullie zouden de boete betalen. hebben jullie niet gedaan het kost me nu 130 euro boete en er is mij gezecht dat het pas in maart zou beginnen zo krijgt u geen vertrouwen

voldoende, een redelijke ervaring

Het enige interessante is het gegeven dat je dan blijkbaar veel goedkoper energie kan krijgen. Ik blijf dit een wat bizarre onrwikkeling vinden. En meer dan blijdschap vraag ik me af in hoeverre ik, op andere momenten, ook door Essent, wordt opgelicht,

goede service, goed behandeld

Ik heb het goed ervaren.

goede service, goed behandeld

Wie betaald de overstap boete

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch