goede service, goed behandeld

Duidelijk verhaal, alles is keurig uitgelegd. Ik ben benieuwd hoe komend jaar gaat verlopen. Zou fijn zijn als men na een aantal maanden gebeld wordt om te evalueren. Deze mail is natuurlijk hoogstpersoonlijk.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb netjes gesproken met een vd medewerkers en door de geweldige hue actie wilde ik graag klant worden. Eenmaal alles geregeld en aangevraagd, bleek dus dat ik geen cadeau kreeg van essent omdat ik een gasloze woning heb. Dit vind ik nog steeds een hele grote teleurstelling. Voel me eigenlijk gestraft omdat ik voorstander ben van het verbeteren van het klimaat. Helaas raadt ik hierom essent niet aan.

goede service, goed behandeld

Goed alles is soepel verlopen

perfect, zeker aan te bevelen

Fijn en klantvriendelijk goeie service

perfect, zeker aan te bevelen

We waren in het verleden altijd al klant van Essent. Dit was altijd goed dus vandaar weer deze keuze.

voldoende, een redelijke ervaring

Klant worden was makkelijk. Wordt alleen beloofd om de overstapboete te betalen maar hoe???? Daar kan jezelf weer achteraan gaan en moet je veel moeite voor doen.

Vlekkeloos verlopen

Prettig

voldoende, een redelijke ervaring

Als er een probleem is duurt het lang voordat het opgelost is.

perfect, zeker aan te bevelen

Prima helaas hebben een boete moeten betalen bij oude leverancier. 250 euro maar goed kunnen jullie niets aan doen

slechter dan verwacht

Slecht door Essent verkochte slimme thermostaat, werkt na 1 februari niet meer omdat ze het contract met de leverancier hebben verbroken over het onderhoud software Maar ook mijn contract met Essent ook zonder enige mededeling. Ik hou dus een apparaat over waar ik niets meer aan heb

goede service, goed behandeld

Is vlot en goed afgehandeld

voldoende, een redelijke ervaring

Negatief! Ik heb jullie nooit toestemming gegeven om mij te tutoyeren (als jullie dit woord nog kennen) en dat zal ik ook nooit doen! Jouw hooghartige gejij en gejouw is een domme demonstratie van je minachting voor jouw, altijd netjes betalende, klanten. Ik geloof dat ik maar moet vertrekken!

goede service, goed behandeld

Ik was voorheen ook al klant en ben zeker tevreden, ook al ben ik van mening dat energie veel goedkoper moet kunnen, want dit is een van de basis levensbehoeftes. Overigens is dat "goedkoper kunnen" van toepassing op álle energieleveranciers.

voldoende, een redelijke ervaring

Was al bij Essent,Nuon had ons overgehaald,binnen een week Essent ook weer. Nu allemaal ellende....

voldoende, een redelijke ervaring

makkelijk en snel via internet

perfect, zeker aan te bevelen

ja ik wiel de maagdelijk bedrijk ik wiel jullie stuur mijn accepteuro paar maandelijks Groetjes met I Kontei

wel goed , wanneer komt de casback van 300euro

goede service, goed behandeld

Goed,maar moet in de toekomst nog blijken of dat zo blijft.

slechter dan verwacht

de kosten die betaald zouden worden door jullie zijn toch aan ons berekend en dat was niet de belofte die jullie hadden gedaan. ik heb hier al over gemaild maar nog steeds geen antwoord gekregen.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch