Goed tot nu toe

goede service, goed behandeld

Overstappen was zeer eenvoudig en snel geregeld.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik was al klant van Essent. Ik ben opnieuw klant geworden om het simpel te houden. Maar vind het bizar dat na een scheiding je ex partner niet het leveringscontract op haar naam kan zetten terwijl het aansluitadres en de bankrekening niet wijzigt.

perfect, zeker aan te bevelen

Op een normale manier wordt je als nieuwe klant behandeld. Je wordt geïnformeerd per email of sms.

Tot nu toe goed

Heel fijn!

voldoende, een redelijke ervaring

Je hoeft weinig moeite te doen om over te stappen. Graag wel een betere handleiding bij de nest thermostaat. Mijn man is megatronicus en had er moeite mee om te installeren.

goede service, goed behandeld

Alles online gedaan, dat is even wennen. Verder prima

voldoende, een redelijke ervaring

Nog niet. Heb een mail gestuurd op 3 januari en nog steeds geen antwoord gekregen

Goed Ik ben al met 2 leverings adressen klant

goede service, goed behandeld

In eerste instantie goed geholpen door u collega aan de deur. Vertelde ook dat ik mijn overstap vergoeding bij de eerste afschrijving terug kreeg totdat ik te horen kreeg dat het nog drie maanden ging duren. Nou ja zeg lekker dan. Heb daar een mail over gestuurd en krijg gewoon geen antwoord. Dus voor nu tevreden? In afwachting van uw reactie.

goede service, goed behandeld

Niet heel goed komen de afspraken over de overstapvergoeding niet na

zeer slecht, onaanvaardbaar

Minder prettig een fout van Essent die mij niet bij me vorige leverancier me af gemeld wel zo toegezegd . Essent heeft het opgelost om de kosten te betalen tot op heden nu 2a 3 weken verder nog geen respons o p mail

perfect, zeker aan te bevelen

Prima... echter heb ik via de site aangegeven dat ik gebruik wilde maken van het enkeltarief en heb ik nu alsnog een piek en dal tarief. Zeer teleurstellend!

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch