Vroeger reeds klant geweest

voldoende, een redelijke ervaring

paar dagen nadat ik klant ben geworden kreeg ik een telefoontje van Energie direct. konden gelijk bijna 15 euro goedkoper leveren. hadden alle gegevens van Essent gekregen. Essent ingelicht, zou teruggebeld worden maar niets weer gehoord. Morgen loopt mijn bedenktijd bij jullie dochter energie direct af.

Goed was zo geregeld

voldoende, een redelijke ervaring

Klant worden is zo geregeld, verder contact is moeizaam. Heb al 5 dagen geleden jullie bericht vua facebook, echter nog steeds geen reactie mogen ontvangen.

goede service, goed behandeld

Ok zou wel sneller de overstap boete gedekt willen hebben.

afwachten

perfect, zeker aan te bevelen

Achteraf niet goed. Ik heb het gevoel dat ik onterecht een laatste superhoge rekening heb gekregen van Nuon uit wraak dat ik ben overgestapt. Ik heb Essent gevraagd om me hierbij te helpen en die reageren helemaal niet op mijn verzoek. nu heb ik dus het gevoel dat ik door 2 energiebedrijven wordt gebeten. Op deze manier heb ik dus spijt van mijn overstap.

So far, so good

perfect, zeker aan te bevelen

Wij waren vroeger al eens klant bij U !

goede service, goed behandeld

de afwikkeling betreffende de "Nest" verloopt niet naar wens!!! Minder als 3 uur van te voren is de afspraak afgebeld, omdat de leverancier de thermostaten niet heeft afgestuurd. Gevolg.……….. nog steeds geen thermostaat. geplnd nu 15 februari (ook ivm met mijn vakantie)

perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb niks gemerkt van de overname behalve een mailtje

goede service, goed behandeld

Goed ik ben jaren klant geweest bij Essent en nog nooit problemen gehad met iets te krijgen waar ik recht op heb en de betalingen gaan ook goed en op tijd, geen problemen dus in een woord goed.

voldoende, een redelijke ervaring

Achteraf vind ik dat ik verkeerd ben voorgelicht door Uw medewerker aan de deur. hij heeft mij een te laag vast termijnbedrag voorgehouden wat achteraf blijkt veel te laag te zijn. zodoende is het vast termijn bedrag reeds na een maand verhoogd met maar liefst 20 euro. op deze manier had ik evengoed bij mijn oude leverancier kunnen blijven. ik ben hier zeer over teleurgesteld, gezien ook het feit dat ik nu een contract heb van 5 jaar. met andere woorden U heeft mij onvoldoende ingelicht en daar ben ik boos over.

goede service, goed behandeld

Ben al eerder klant geweest en moet nu nog ervaren hoe de rest van het jaar verloopt. En of de adviseur op het eind van het jaar ook echt advies geeft.

perfect, zeker aan te bevelen

Prima, geen klachten hieromtrent.

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend! alleen schrijft Green choice nog wel af van onze rekening, wij hopen dat dat nu inmiddels ook geregeld is en wij het teveel terug krijgen en dat ook de boete die wij voor overstappen moesten betalen op onze rekening gestort wordt.

goede service, goed behandeld

We hebben het goed ervaren. Alleen is de 250 euro cashback niet duidelijk hoe dat werkt.

perfect, zeker aan te bevelen

Je bent zo klant, maar ze mailen en bellen niet terug, en ze komen hun afspraken niet na, als ik niet terug gebeld word om het een en ander uit te leggen ben ik genoodzaakt om mijn contract op te zeggen . Tel 0652573405

Als heel natuurlijk ontspannen

goede service, goed behandeld

Goed. wil wel graag een 2e email inlog mogelijkheid hebben. De eerste is in gebruik voor mijn moeder waarvoor ik de administratie doe en de 2e wordt dan voor mij. Gaarne uw bericht

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch