zeer slecht, onaanvaardbaar

Waardeloos, spijt als haren op mijn kop

goede service, goed behandeld

perfect, zeker aan te bevelen

slechter dan verwacht

Verschillende verkoopverhalen bij verschillende contacten, dus niet uniform. In eerste instantie een duidelijk en herkenbaar verkoopverhaal om te scoren. Bij navraag waar de gemelde tarieven op waren gebaseerd (verbruiken), nooit antwoord meer op gekregen. Pas na aandringen mijnerzijds op een reeele voorstelling van zaken, er uit gekomen.

goede service, goed behandeld

Is nog te nieuw om te beoordelen.

goede service, goed behandeld

Ik was klant van Essent. Echter teleurgesteld in de klantenservice en overgestapt naar concurrent. Vreemd dat je eerst naar een concurrent moet overstappen om de gewenste aandacht als klant te krijgen. Des te opvallender dat deze strategie is geadviseerd door een medewerker van Essent.

goede service, goed behandeld

Goed, alleen zou ik de overstap boete eerder terug betaald krijgen. Niet dat je mnd moet wachten.

voldoende, een redelijke ervaring

Niet zo best ben in een maand moeten wisselen van twee leveranciers.omdat de de tweede failliet ging.heb dus twee afrekeningen gehad een van 195 en een van 277 euro en dat allemaal in de december maand.

voldoende, een redelijke ervaring

Niet best ben 2x van energie bedrijf gewisseld. En omdat de 2e faiet ging ben ik overgegaan op essent.ik heb 2 boetes moeten betalen een van 195 en een van 277 euro moeten betalen werd daar niet vrolijk van en dat in de december.

goede service, goed behandeld

Omdat dit pas een maand geleden is gebeurd, vind ik het veel te vroeg om ervaring te hebben en kan ik deze (te vroege) vraag niet beantwoorden. Probeert u het over een jaartje nog eens. Om die reden kan ik ook anderstaande vraag niet beantwoorden

goede service, goed behandeld

Heel goed. Maar ik zou als welkomst een lampenset krijgen,die heb ik nog niet ontvangen.

Zie bovenstaande!

goede service, goed behandeld

Goed. Maar ik ben overgehaald om financiële redenen. Overstappen levert geld op . . . . Dus ik wacht af hoe het gaat aan het eind van de periode.

voldoende, een redelijke ervaring

In december zijn we gevraagd om over te stappen naar essent. Er is toen een termijnbedrag afgesproken, rekening houdend met de belastingverhoging die in jan. 2019 zou plaatsvinden. Op 16 januari krijgen we een mail dat ons termijnbedrag is verhoogd ivm belastingverhoging. Dat zou betekenen dat we meer gaan betalen dan bij eneco en dat was dus niet de bedoeling en niet afgesproken. Het geeft t gevoel erin geluisd te zijn en ik heb hierover gebeld. Het bleek een algemene mail te zijn. Ik vind dit niet gepast. Ik moest er nu achteraan en telefoonkosten maken om de "fout"weer te herstellen. Ik ben klant en verwacht dat mijn aanbieder zijn zaken zelf goed regelt.

slechter dan verwacht

Achteraf ben ik er niet zo heel blij mee. Zondag 23 december is mijn contract ingegaan voor 5 jaar. en op 24 december staat er 1 van jullie medewerkers bij mij aan de deur mevrouw marit. Ze heeft nog is naar ons contract gekeken en zij had een mooier aanbod voor ons gaf ze aan met een cashback. Wij hadden daar zeker interesse in omdat het me ook niet was aangeboden via de telefoon. Zo gezegd zo gedaan dachten we. Maar helaas omdat me contract met 1 dag was ingegaan kwam ze ons helaas het slechte nieuws brengen. Een tip die ze ons wel mee gaf was om voor 1 dag weer over te stappen naar een andere leverancier en dan weer terug te gaan naar essent. Sorry maar ik lig nu nog flink overhoop met energieflex vanwegen hun faillissement. ik heb geen zin om nog meer capriolen uit te halen dus dat met 1 dag over verhuizen ga ik niet doen. Maar goed wel jammer van de cashback die we anders zouden krijgen maar goed.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik wordt nu al boos dat ik belazerd ben maar ja nu al klant dus zal jullie een wordt zijn .heel slecht alles bespreken en nu al een mail over het niet kloppende maandbedrag bah bah bah

goede service, goed behandeld

De overstap heb ik als positief ervaren. Nu afwachten, gezien de energieverhogingen, ben ik bang dat ik veel zal moeten bij betalen. Ik hoop dat jullie de belofte voordeliger te zijn dan Woonenergie waar blijven maken. Met vriendelijke groet, uw klant Ria

voldoende, een redelijke ervaring

Goed. Totdat de datum van het contract inging en ik brief kreeg van de netwerk beheerder. Jullie hadden het blijkbaar niet doorgegeven. Dit terwijl ik 2 maand ervoor al een contract bij jullie had afgesloten. Hier moest ik zelf achteraan. Verder prima service tot nu toe.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch