ALES GOED !00%

Heel netjes benadert

voldoende, een redelijke ervaring

Mijn ervaring is ,dat ik nog mijn energie rekening over de mnd jauari van huismerk van mijn rekeng afgeschreven wordt ! En van jullie dus dubbel ? En dat exent telefonisch niet berijkbaar is ? Lekker handig voor een digibeet ! I Jullie zouden altijd berijkbaar zijn ,wanneer dan ? Ik heb het gevoel ,dat ik bedankt ben ,maar niet bedankt werd ! Nou bedankt voor jullie service !

zeer slecht, onaanvaardbaar

Liever was ik bij mijn oude gebleven. Welkomstkado daar moest je zelf achter zitten anders kon je blijven wachten. Begrip voor situaties kunnen ze niet tonen. Om in contact te komen met hun is zn drama. Spijt dat ik hier terecht ben gekomen.

Alles verliep prima

goede service, goed behandeld

Nog te vroeg om daar iets over te zeggen. kijk uit naar de cashback.

goede service, goed behandeld

I have one extra question: as I have 2 meters, how can I check that the 2 measurements are properly allocated? I have the feeling they have been swapped. Thanks Sara

goede service, goed behandeld

nog afwachten. Ik zou nog ingelicht worden waarom ik € 210 moet betalen en niet €200,- per maand zoals was afgesproken.

goede service, goed behandeld

Nog geen ervaring. Krijg regelmatig een afschrijving, maar niet het bedrag dat is afgesproken. Eerste afrekendatum moet nog komen.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik was al eerder klant, dus was niets bijzonders

goede service, goed behandeld

Alles via website geregeld. Klantenservice had wel kunnen attenderen op prijs verhogen komend jaar.

goede service, goed behandeld

Essent is vóór míj een ideale energieverbruik bedrijf/misschien komen er nog wat veranderingen in het toekomst ben al 5jaar trouwe Essent verbruiker en genot van jullie stroom en gas

voldoende, een redelijke ervaring

Goed maar een beetje misleidend De gene waar ik het heb afgesloten heeft me niet alles verteld. Op mijn vraag of Essent mee ging doen met de prijs stijging was zijn antwoord nee.Maar na een bericht van Essent dat het wel het geval is wist ik even niet waarom. Maar het ligt niet Essent maar aan de btw verhoging. En dat heb ik gemist in het verhaal.

goede service, goed behandeld

Voor zo een kort termijn kanik daar nog wenig over zeggen

goede service, goed behandeld

Erg positief. Alles goed geregeld.

goede service, goed behandeld

Goed. Alleen probeer ik nu een mail naar Essent te sturen en die krijg ik steeds terug. Ik zou graag een geldig e-mailadres willen ontvangen. B.v.d.

voldoende, een redelijke ervaring

Heb er weinig tot niets van gemerkt

goede service, goed behandeld

Ben er net bij dus dat kan ik nog niet zeggen

perfect, zeker aan te bevelen

Goed, opzegboete wordt gelukkig vergoed, erg prettig.

voldoende, een redelijke ervaring

Klant worden was zo gebeurd. Door de heren aan de deur werd mij verteld dat de boetes e.d. door Essent betaald zouden worden en dat ik veel goedkoper uit zou zijn. Ik heb nu dus van Eneco toch een rekening gehad van ruim € 400,00 die ik onmogelijk kan betalen van mijn bijstandsuitkering. Vorige week kreeg ik ook een mail van jullie dat mijn maandbedrag verhoogd wordt omgat de energieprijzen zijn gestegen. Hier heb ik begrip voor, alleen de beloofde voordelen zijn nu ver te zoeken. Deze week stonden er opnieuw mensen aan de deur om nieuwe klanten te werven, van hen hoorde ik dat de heren die mij klant hebben gemaakt van Essent hier niet het recht toe hadden. Ook hebben ze mij niet duidelijk verteld wat de voorwaarden zijn en wat mijn welkomstkado is. Ik hoop dat u mij in elk geval kan helpen met de hoge rekening van Eneco. Met vriendelijke groet, Rian Stoop

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch