goede service, goed behandeld

Duurde lang voor ik antwoord kreeg over mijn vraag over het terug betalen van de boete van Nuon. Ik ben niet blij dat ik 3 maanden moet wachten om het terug te krijgen. Nuon gaat het morgen afschrijven van mijn rekening.

Kwam onverwacht.

goede service, goed behandeld

redelijk. Alleen werd mij niet verteld dat het een 3 jarige contract is. Ik vind dat wel een misleding. Had liever een jaar contract gehad.

slechter dan verwacht

Gemaakte afspraken zijn niet nagekomen. Levering zou plaats vinden op 5 februari 2019. Maar levering is op 29 december2018 al ingegaan. Geen wachtwoord ontvangen van Essentieel. Telefonisch slecht bereikbaar.Heel erg jammer. Om bovenstaande redenen beveel ik Essentieel niet aan.

Na meerderen telefoontjes goed

slechter dan verwacht

Gemaakte afspraken zijn niet nagekomen. De levering zou plaats vinden op 5 februari 2019 maar de levering is al in gegaan op 29 december. Waarom ???? Geen wachtwoord ontvangen van Essent telefonisch slecht bereikbaar. Heel erg jammer om bovenstaande redenen zou ik Essent niet aanbevelen.

goede service, goed behandeld

Tot nu toe heel prettig.

goede service, goed behandeld

Goed geholpen en goede uitleg over hoe alles zou gaan verlopen..

goede service, goed behandeld

We waren 47 jaar klant en nog nooit beloond voor 47 trouw. Dus toen uitstapje gemaakt naar concurrent, maar toch weer heimwee naar het oude nest.

perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon goed, snel en deskundig.

voldoende, een redelijke ervaring

Niet perse omdat jullie Essent zijn want alle aanbieders zijn natuurlijk "aardig"wanneer het op acquisitie aankomt. Laten we eerlijk zijn, en iedereen kan het snel regelen. Bovendien zijn de verschillen natuurlijk ook niet heel groot, sterker nog, mijn maandbedrag is nu hoger dan afgelopen jaar. Dag zegt dan ook nog niets want je bent afhankelijk van het stookseizoen en van je elektragebruik dus na een jaar kan het altijd meevallen. Moet gezegd, de verschillen zag ik niet zo met de vorige aanbieder, maar de persoonlijke gesprekken die ik met uw medewerker had hebben mij doen overhalen om het toch maar eens te proberen.

goede service, goed behandeld

Het was alsof je weer je oude leren jas aantrok. T zit weer ontzettend vertrouwd en lekker. Het voelt alsof je na jarenlange omzwervingen weer thuis bent gekomen! Alles staat nog op de plek zoals jij het je herinnert met zelfs de oude hond nog in de mand voor de open haard

goede service, goed behandeld

jammer de afspraak was 122 ,95 vast voor 5 jaar , vorige week kreeg ik van jullie een mailtje met een verhoging van mar liefst 9% dat was dus niet de sfsraak

perfect, zeker aan te bevelen

Heel erg fijn en alles goed geregeld.

goede service, goed behandeld

Mijn vader van 94 (waar het hier om gaat)was al klant! Maar hij was voor één onderdeel van de energielevering (elektriciteit geloof ik) nog klant bij een andere leverancier. Beide contracten waren variabele tarieven. Nu heb ik er voor gekozen om gas en elektriciteit beiden onder te brengen bij één leverancier. Bij u dus.

goede service, goed behandeld

Overstap is probleemloos verlopen, alleen laat het uitbetalen van de overstapboete wat te lang op zich wachten vindt ik

Zonder problemen overgestapt.

Willemsplein 4