goede service, goed behandeld

Prima, aardige, niet opdringerige medewerkers. Alles verliep soepel...helemaal goed. Alleen de essent app is voor verbetering vatbaar, het zou fijn zijn om meer inzicht te hebben in het verbruik..

Zeer goed!

Zeer goed!

Zoals ik verwachtte

Erg Goed!

perfect, zeker aan te bevelen

Heel goed mijn kontrakt liep af van drie jaar bij mijn vorige lever lanseer

alles is prima verlopen

Probleemloos over gestapt

goede service, goed behandeld

prima, overstap was snel en goed geregeld

voldoende, een redelijke ervaring

Ik dacht dat ik een contract had waar in ik een vast bedrag ging betalen. Niets is minder waar voor dat ik de eerste rekening ging betalen ging de prijs al gigantisch omhoog. Voelt niet goed voorlichting is niet goed. Een ontevreden klant.

goede service, goed behandeld

Voorlopig positief, het is nog te kort geleden om nu al een mening te hebben

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slecht

perfect, zeker aan te bevelen

Heel plezierig! Voor dat meisje dat bij mij kwam om het te regelen, zij deed het heel rustig en duidelijk.

Soepel verlopen.

goede service, goed behandeld

Snelle en prettige overstap.

goede service, goed behandeld

Nog weinig ervaring, pas overgestapt.

Overrompelend

voldoende, een redelijke ervaring

Dat was goes. Alleen de jaarr3kening van NLE BLEEK erg hoog te Zion. Ik non dat bedrag nergens terugvinden.

normaal

slechter dan verwacht

Nou ik kan u vragen of er bij jullie allemaal van die slapers aanwezig zijn,ik denk dat ik al over 20 jaar als klant bij Essent ben,maar vorige week ben ik benaderd door een mede slaper bij u,ook alles uitgelegd,en die heeft mij beloofd dat ik hier over net meer benaderd zou worden,maar zie hier,het ge eikel gaat al maar door,is dit iets speciaals om oude klanten weg te treiteren of zo,dan succes er mee,kijk en dan op het eind moet je nog even accoord gaan met een privacy regel die helemaal nergens op slaat,hoezo vrijwillig invul,als ik het niet accepteer kan ik de mail niet verzenden,dit is toch belachelijk

Goed.

Willemsplein 4