Meedenken met klant en betrouwbaar.

Helderheid bij zoeken naar juiste contract. Zekerheid.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Al jaren een tevreden en vaste klant van Essent

Duidelijke website, goede voorlichting wat betreft tarieven

Goede info

Duidelijkheid

• De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

Ben al zeer lange tijd van Essent en erg tevreden.

Heldere eerlijke prijzen, duidelijk, correct en snel geholpen als dat nodig mocht zijn.

Goede duidelijke informatie

Duidelijkheid omtrent tarieven, leveringsvoorwaarden en informatie omtrent contract geven mij een soort van geruststelling en tevredenheid als klant bij Essent

Jammer dat de site niet bereikbaar was toen het bedrag op 175 stond

Diverse keren geprobeerd om het contract te verlengen. Helaas lag het systeem er weken achtereen uit. Kon niet verlengen toen mij een bedrag groot 175 per maand werd aangeboden. Ook telefonisch niet door te komen. Slechte zaak!

Half positief

Ik zou terug gebeld worden niet gebeurd IK HEB NIETS AAN HET SPAAR GEBEUREN IK HEB EEN HUURHUIS GEEN GAS EXTRA GEISSOLEERT EN ZONNEPANELEN DUS KAN MIJN TARIEF WEL NAAR BENEDEN

Duidelijk en transparant

Fijne app waar alles overzichtelijk wordt weergegeven. Leuk loyaliteitsprogramma

• De wijze waarop het contact is verlopen

Vaste klanten worden bedonderd met vaste contract prijzen

Ben een goud klant van Essent en kreeg jaar contract aangeboden ,de prijs van een nieuwe klant met jaar contract is goedkoper dan een meer dan 10 jaar trouwe klant met 10% korting Ik vind het schandalig hoe zij der trouwe klant in feite oplichten met de woeker prijzen

Slechte dienstverlening

Klantenservice is onbeleefd, probleemoplossende vaardigheden nul. Zeer slecht bedrijf voor zijn merk!

• De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

voel mij van het kastje naar de muur gestuurd

Ik ben inmiddels 9 jaar klant bij Essent en was altijd heel tevreden. De app werkte altijd goed en ik had goed inzicht in mijn verbruik. Nu ik echter wil verlengen en mijn verlengaanbod wil zien krijg ik steeds de melding dat er een technisch probleem is. Hiervan nu al zo vaak een melding gemaakt en er worden oplossingen beloofd maar er veranderd niks. Krijg dan te horen dat het wel telefonisch kan. Ik wil het aanbod kunnen zien zodat ik het kan vergelijken en niet een telefonisch aanbod. Het voelt inmiddels als tegenwerken met als doel dat je overstapt. Terwijl je zou verwachten dat gezien het klantvoordeel wat je krijgt bij jaren dat je klant blijft dat Essent meer moeite zou doen je als klant te behouden

Energiecontract Essent is Duidelijk en Overzichtelijk

Mijn slogan voor Essent luidt dan ook: "Essent zegt wat ze gaan doen, en vervolgens doen ze wat ze hebben gezegd". Je weet bij Essent waar je voor de inkoop van Elektra en gas contracttechnisch aan toe bent. Tijdens het aangaan en de looptijd van het energiecontract loop je niet tegen financiële tegenvallers aan. Het contract is duidelijk en overzichtelijk.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Ik heb geen problemen met Essent gehad.

Snelle levering van de producten.

Gewoon goed

Dagverbruik wil wel eens uitblijven. Maar na 2a3 dagen toch zichtbaar. Alles is computer gestuurd dus mag dit eigenlijk niet voorkomen

• De wijze waarop het contact is verlopen

Als klant top maar dat ik voor een nieuw contact meer betaal dan een nieuwkomer is super slecht.

Jaren ben ik super tevreden over jullie service en app. Het doet mij veel pijn dat ik als vaste klant meer ga betalen voor mijn nieuwe contract dan nieuwe klanten. Daarnaast word ik ook nog eens gestraft omdat ik zonnepanelen heb, dus duurzaam leef:( Waar gaat het heen in deze wereld dat wanneer je een trouwe altijd op tijd betalende klant bent op deze manier behandeld wordt.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Niet de goedkoopste maar wel betrouwbaar

Nooit problemen met Essent alleen de tarieven zijn een stuk hoger dan de concurrentie. Maar leverzekerheid geeft voor mij de doorslag.

• De wijze waarop het contact is verlopen

Al vele jaren nette leverancier !

Altijd fatsoenlijke tarieven !

Matig

Jammer dat bestaande klanten een hoger tarief betalen voor gas en elektriciteit. Nieuwe klanten werven snap ik. Maar bestaande klanten behouden is mogelijk nog belangrijker.

alles is duidelijk!

Alleen toen ik net zonnepanelen had (11 jaar geleden) ging het even een beetje niet helemaal goed. Verder totaal geen problemen. Dus niet meer overstappen.

Een goede energie leverancier

Perfecte energie leverancier, betrouwbaar en klantvriendelijk. Duidelijk en overzichtelijk verbruiksoverzicht en makkelijk aanpasbaar.

Een prima energieleverancier

Ik heb al jarenlang een contract met Essent en eigenlijk heb ik nog nooit een probleem met ze gehad. Ik vind het wel jammer dat ik Essent niet terug heb kunnen vinden op vergelijkingssites zoals bv. Independer. Andere "grote" leveranciers staan er wel tussen. Omdat ik al klant was bij Essent wist ik niet goed of ik onderstaande vragen moest beantwoorden.

Altijd goed

Ben al vele jaren tot volle tevredenheid klant, even een uitstapje gemaakt, maar snel teruggegaan. Ben ook blij met tips en info over duurzaamheid. Hebben al spouwmuurisolatie gedaan en gaan eerdaags over naar Energiewacht. Alleen de bedrijven die reageerden op mijn belangstelling voor zonnepanelen reageerden niet zo goed op hwt plaatsen van panelen op een dak met golfplaten. Verbeterpunt dus.

dik tevreden met Essent.

zeer tevreden en het contact is altijd goed verlopen.

• De wijze waarop het contact is verlopen N.v.t.

slechte ervaring met de computer chat

Die computer chat heb je niet veel aan kreeg steeds een ander antwoord dan waar ik om vroeg, maar ja het zijn en blijven maar computers he, maar toen ik eenmaal een medewerker had in de chat ben ik prima geholpen dus dat maat het dan wel weer een beetje goed!

tweeslachtig

De wijze waarop jullie contractverniewing aanbieden proeft een beetje naar manipulatie, een beetje bedrieglijk. Eerst korting 250,00, dan 50,00 en nu 300,00. Is toch heel vervelend te noemen.

Willemsplein 4

5211 AK 's- hertogenbosch