slechter dan verwacht

- Er zijn mij een aantal dingen beloofd die niet na gekomen zijn. - er is een standaard wacht tijd van 15 minuten - nogmaals er worden bepaalde dingen gezegd die niet nagekomen worden ook niet door andere medewerkers die ik heb gesproken.

goede service, goed behandeld

weer vertrouwd net als voorheen.

goede service, goed behandeld

heel fijn,vooral het feit dat ik jullie kan bellen met eventuele vragen.

Makkelijk via BCC

voldoende, een redelijke ervaring

De Essent verkoper, (naam bekend) heeft gezegd dat er geen sprake zou zijn van een opzegvergoeding bij mijn vorige energie leverancier. Total Gas en Power Inmiddels een boete van 1100€ gekregen van Total Gas en Power.

perfect, zeker aan te bevelen

Heel goed Alles is vanzelf gegaan ik hoefte er niks voor te doen dus ik ben daar heel erg blij mee. Ik zou ook een slimme meter krijgen maar tot nu toe heb ik daar nog niks van gehoord

Tot op heden prima

goede service, goed behandeld

Tot nu toe geen problemen

eenvoudig en goed geregeld

voldoende, een redelijke ervaring

alles prima behalve teruggave onername boete..daar moet je als klant echt moeite voor doen ik wacht nog op mijn teruggave

perfect, zeker aan te bevelen

Goede ervaring, maar de manier waarop deze maand ineens het voorschotbedrag met 35% (!!!) werd verhoogd verdient geen schoonheidsprijs!

zeer slecht, onaanvaardbaar

slecht

perfect, zeker aan te bevelen

Het aanmelden ging soepel. Ik heb mijn boete aan Nuon al betaald. Maar nu blijkt dat het 3 maanden kan duren voordat ik de vergoeding krijg. Dat is mij niet verteld in het verkooppraatje

goede service, goed behandeld

bij overschakelen naar een andere stroomleverancier krijg je meestal een cadeau maar ik heb niets vernomen van dergelijke aard

geen

perfect, zeker aan te bevelen

Heel goed, maar ik heb geen contract gekregen

goede service, goed behandeld

Inmiddels bericht van verhoging maandelijkse termijn gehad. Ik kan daarop niet zien wat veroorzaakt wordt door tariefstijging en wat veroorzaakt wordt door verhoging van belastingen en toeslagen. Graag ontvang ik die informatie alsnog. Als daaruit blijkt dat alles komt door externe belasting/ toeslagen, dan zal ik de aanbevelingsvraag met "ja" beantwoorden.

goede service, goed behandeld

Goed, vind alleen niet fijn dat het maandtermijn zomaar veranderd word omdat er meer verbruikt is. Dit kan ik zelf ook wijzigen als ik dit wil.

goede service, goed behandeld

Via iemand aan de deur, ik was al eerder lid en kon weer overstappen zei hij .. maar het is blijkbaar toch te snel gegaan. De boetes zouden jullie betalen !! Ik moest 2 keer &50,- betalen!! Hoe krijg ik dat terug, zoals beloofd!! Verder wordt alles weer duurder, ik wil betalen volgens afspraak. Kan die snelle man nogeens langs komen?

perfect, zeker aan te bevelen

Op zich goed, alleen de belofte dat ervaren boete hoeft worden betaald is niet nagekomen, ik heb 104 euro moeten betalen aan energie direct, dat is jammer

goede service, goed behandeld

Prima, probleemloos. Vriendelijke contacten met medewerkers.

Goed.

zeer positief