perfect, zeker aan te bevelen

Prima, ik heb er niets van gemerkt

goede service, goed behandeld

Goed geholpen alleen moet het opzeggen bij de oude leverancier eerder gedaan worden dan op delaatdte dag ivm financiële afwikkelingen bij de oude leverancier.

voldoende, een redelijke ervaring

Het klant worden ging heel goed en makkelijk. Wat ik wel heel jammer vond is dat ik maar drie dagen had ook mijn meterstanden door te geven. Ik heb dit door privé redenen niet in dit tijdbestek kunnen doen.

voldoende, een redelijke ervaring

Prima maar ik vind dat jullie slecht te bereiken zijn.

Goed gevoel

perfect, zeker aan te bevelen

Beetje jammer dat eerste contact na ingangsdatum een brief is, waarin staat dat het maandbedrag verhoogd moet worden. Zo kan ik ook klanten binnen halen. Als het nu nog gecombineerd wordt met tips om ervoor te zorgen dat de rekening laag blijft wordt het al iets beter.

goede service, goed behandeld

Vond de meneer aan de deur aardig, maar wel erg overrompelend. Gaf sommige informatie ,wel of niet bewust, niet volledig door. Moest om legitimatie vragen. Liet het niet-Duitse zich zelf zien.

perfect, zeker aan te bevelen

Heel goed! Het ging heel eenvoudig en makkelijk. Alleen jammer dat een week na mijn aanmelding als nieuwe klant ik geen Philips hue pakket kreeg.

voldoende, een redelijke ervaring

In eerste instantie dacht de medewerker dat ze iemand anders aan de lijn had dus ook een ander adres. Slordig vind ik omdat de persoonsgegevens werden genoemd. Over de € 100 cashback: er werd niet gemeld dat dit pas eind van het jaar wordt verrekend met de afrekening.

goede service, goed behandeld

na een paar correctie telefoontjes zijn we tecreden

goede service, goed behandeld

Mooi kado gekregen en goed gelopen.

goede service, goed behandeld

Eigenlijk op een best wel vreemde maar goede manier klant geworden

goede service, goed behandeld

Correctie en vriendelijk. Van begin tot nu. Vloeiende overstap zonder iets te merken. Top.

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring, prima geholpen.

goede service, goed behandeld

Zeer prettig en wat ze afspreken komen ze na,dat doen alle providers zeker niet.Zonder bij komende fratsen!

Met zeer veel genoegen👍

voldoende, een redelijke ervaring

Wij zijn overgestapt via een tussenpersoon. Helaas was ons een aantal dingen niet duidelijk. Zoals het restbedrag van Eneco door de maand die tussen de jaarrekening en het overstapmoment. Ons geschatte bedrag over 12 maanden was uiteraard lager dus we moesten veel bijbetalen. Ook wordt de restboete pas over 3 maanden betaald terwijl we hem wel nu moeten betalen. Niet zo handig vind ik zelf.

perfect, zeker aan te bevelen

Dat kan ik pas later beoordelen.

goede service, goed behandeld

Ging erg gemakkelijk! Ik hoop dat de belofte nu ook wat nagekomen dat de rekening laag is.

goede service, goed behandeld

Goed , maar in heb nog steeds geen eindafrekening van mijn oude leverancier, zolang ze van jullie geen meterstanden hebben door gekregen, dus graag snel doorgeven?!!!

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch