Alles is goed verlopen

voldoende, een redelijke ervaring

een beetje opdringerig en toen ik besloot naar Essent over te stappen was jullie medewerker redelijk stroef om alsnog langs te komen Terwijl ik sinds 1 januari klant ben bij Essent , voor een afgespoken prijs, kreeg ik tot mijn verbazing al een verhoging van het maandbedrag, ik heb daar over gebeld en de verhoging terug laten draaien. Dat viel mij zwaar tegen.!!!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Alleen jammer dat ik na een maand nog steeds niks kan zien of doen in mijn Essent

perfect, zeker aan te bevelen

Heel gemakkelijk gegaan. Gegevens ingevuld op de site en klaar

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slecht beloften niet nagekomen

goede service, goed behandeld

Prima werd goed en netjes geholpen

voldoende, een redelijke ervaring

Het klant worden was niet zo'n probleem alleen werd een maandbedrag afgesproken en binnen een paar weken na de eerste betaling kregen we een brief dat het maandbedrag werd verhoogd vanwege de stijgende kosten. En wel van 126 euro naar 166 euro. Dat noem ik fors. En u maakt mij niet wijs dat u bij het afsluiten van ons contract niet wist van deze prijsverhoging. En waarom zijn wij daar dan niet direct van op de hoogte gesteld. Ik vind dit erg misleidend en niet erg netjes!!

Prettig!

zeer slecht, onaanvaardbaar

Helaas na een fout in het huisnummer is daarna veel mis gegaan tot aan een brief van Stedin aan de buurvrouw. Daarbij heb ik meerdere malen met Essent gebeld en is mij verteld dat alles was hersteld, maar helaas was dat niet het geval.

Wel goed

Pijnloos

slechter dan verwacht

Slecht! Ik heb spijt van mijn overstap. Hetvoirdeel bij Essent werd m.i. rooskleuriger voorgesteld.

goede service, goed behandeld

Heel erg goed, uitleg uitstekend, prettig, netjes, en de meneer was erg beleeft en niet opdringerig.

goede service, goed behandeld

Mijn opzeg boete van mijn vorige leverancier zou betaald worden door Essent. Dit is tot op heden niet gebeurd. Is voor mijn een reden om volgend jaar weer rond te kijken na een andere leverancier. Ik hoop dat dit nog wel geregeld word. Graag een reactie plus oplossing. Ik beveel op deze manier Essent niet aan andere mensen.

voldoende, een redelijke ervaring

Tot nu toe goed maar een rekening van mijn vriendin door overstap wat niet goed ging na het nieuwe adres. Ze kreeg nog een voorschot van januari op haar oude adres en die heeft ze teruggevorderd. Nu gooien jullie daar direct 20 euro incasso bovenop. Dat valt mijn vriendin en ik zeer tegen. Zodat we nu in deze korte periode gaan overstappen mits jullie niet met een goeie voorstel komen.

goede service, goed behandeld

1. Soms was er wat onduidelijke verwoording in de communicatie: - Eerst was alles in orde, dan moesten we de gasmeterstand doorgeven (terwijl we voor beide diensten een slimme meter hebben. - Dan medio januari kregen we een email met de boodschap dat onze verhuizing was verwerkt... (terwijl we alleen nieuwe klant waren). 2. Ik heb eind december besloten om over te stappen. Aangezien ik wist dat de belastingen omhoog zouden gaan, heb ik herhaaldelijk gevraagd of daar rekening mee was gehouden met de vaststelling van het termijnbedrag. Toch ontvingen wij vorige week een bericht met een prijsverhoging ivm die belastingen. Dat vind ik bedenkelijk en misleidend. :-(

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch