Prima.

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

Ik ben via (vlotte) huis aan huis verkopers overgehaald over te stappen naar Essent. Er is mij toen een leuk aanbod gedaan, en zou 300 euro terugkrijgen na afloop van het contact. Ik heb duidelijk gevraagd wat de duur van dit contract was. Aangegeven werd 2 jaren. Later kreeg ik de overeenkomst onder ogen en daar staat de contractduur 5 jaren op!!! Helaas heb ik dit niet tijdig opgemerkt, met als gevolg... ik voel me ******en. Verder kan ik over de dienstverlening nog niet oordelen. De verkoop techniek vind ik zeer achterbaks.

Ben tot nu toe tevreden

goede service, goed behandeld

duidelijk, snel ter plaatse door inzet colporteur, goede voorlichting

slechter dan verwacht

Zeer moeizaam, ik was al lang klant en door sterfgeval ouder moest ouderlijke woning omgezet worden naar mij. Dit was evenzeer zeer moeilijke bevalling. Onbegrijpelijk echt waar. En het is nog niet naar wens maar heb geen zin meer om er nog aan te beginnen.

Positief.Ter zake

goede service, goed behandeld

Desbetreffende meneer die ik gesproken heb, was heel vriendelijk. Ze wilden vaste klanten van het verleden weer terug bij Essent. Als tegemoetkoming zou ik niet stijgen met de hogere kosten gas etc, maar helaas gebeurd dat nu toch (staat in de brief die ik ontvangen heb) als dat zo is, dan vind ik het misleidend en een verhaal gebaseerd op een leugen.

goede service, goed behandeld

Ben eerder al klant geweest, Maar nu ben ik niet tevreden omdat de afspraak met uw kontackt dame , dat ik nog een bevestiging zal krijgen dat ik, na een jaar per maand kan opzeggen, en dit op papier is beloofd. groetjes.

goede service, goed behandeld

Omtrent de gratis installatie van de nest is niet goed verlopen. Ik kreeg een factuur van 100 euro. En die ga ik niet betalen en heb van essent nog geen oplossing terug gekoppeld gekregen.

voldoende, een redelijke ervaring

slechter dan verwacht

ik had gevraagd om mijn levering over te nemen van nuon nadat ik mijn korting van 100 euro op mijn jaarafrekening had gehad. Nu hebben jullie mij per januari overgenomen en heeft de nuon 100 euro in rekening gebracht, ik heb jullie daarover gebeld en die trekken mijn verhaal in twijfel en gaan ze het telefoon gesprek beluisteren wat er toen geweest is. Ik vind dat de jongen die mij destijds heeft benaderd mij verkeerd heeft ingelicht door te zeggen dat ik per januari veilig kon overstappen.

goede service, goed behandeld

Excellent. Makkelijk. Goed geregeld.

goede service, goed behandeld

goed tot zaterdag jl. toen kreeg ik een brief met info over mijn termijnbedrag. Nu vindt ik dit zeer slecht daar ik met Fabian van Kuijk, de verkoper mijn verbruiksgegevens heb door gegeven en dat hij daar een offerte o0p moest maken en dat is voor de komende 5 jaren. nu moet ik volgens jullie zoveel omhoog dat ik nog meer kwijt ben in de maand dan bij mijn vorige leverancier. maw ik voel me sterk bedod door jullie

voldoende, een redelijke ervaring

Geen problemen gehad ook niet met het opzeggen dit is een prettig gevoel. Echter ik blijf nog met een vraagje zitten, nieuwe klanten van Essent krijgen per 1 januari 2019 een tablet cadeau ik ga ervan uit dat dit ook voor mij geld. Ik hoor een positief antwoord van u. Leo Steentjes Vogelaarstraat 2 2651ct Berkel en Rodenrijs

goede service, goed behandeld

Eenvoudig en zonder enig probleem, wij zijn tevreden.

Heel goed

Positief