perfect, zeker aan te bevelen

Waaarom vragen om de overstavergoeding, als het bij essent bekend is. Mensen zonder PC hebben dan moeite om hun geld terug te krijgen. Of eea wordt vergeten. Moet gewoon automatisch gaan

voldoende, een redelijke ervaring

Nou eigenlijk niet goed. Maandlasten zijn zeker niet gezakt. Sterker nog van €66 naar €98. Ik voel me eigenlijk genept

goede service, goed behandeld

Ik kende essent al. Ben maar een jaar weg geweest

voldoende, een redelijke ervaring

Het rare is dat jullie het met het zouden regelen . Maar toch kreeg ik deze maand een rekening van 89, 30 . Willen jullie dit nog regelen. Bvd Cor Lode

voldoende, een redelijke ervaring

Wat vreemd. Het was afgelopen week na de eerste overeengekomen afschrijving even schrikken. Want: Ik werd overtuigd door de verkopers “aan de deur”. Een vast contract voor 5 jaar. Inclusief: geen verhogingen van tarieven, belastingen en leveringskosten. Mooi zou je denken, maar ik kreeg een voorstel om mijn maandbedrag maar even met ongeveer €40,- te verhogen. De tarieven, belastingen en leveringskosten waren, zoals bij iedereen bekend was, verhoogd. Dat leek erop, dat ik dus geen 5 jaar vast contract had😩. Gebeld en voorlopig gerust gesteld. Maar wel vreemd, dat ik een dergelijke melding van Essent kreeg. Vandaar toch voorlopig “aarzeling” over blijdschap over en aanbeveling van Essent. Eventueel hoor ik wel van u hoe het zit. Kijk, bij een hoger verbruik, zal mijn maandlast hoger zijn. Dat lijkt me logisch, maar verhoging van tarieven bij een 5 jaar VAST contract, kwam vreemd over. Groet, Henk Schuster.

Alles is hoed verlopen.

Geen klachten

voldoende, een redelijke ervaring

Uiterst soepel verlopen, ik heb er nauwelijks iets van gemerkt.

Heel goed

goede service, goed behandeld

Moet nog meer ervaren om een goed oordeel te kunnen geven.

voldoende, een redelijke ervaring

Eerst wel goed. Maar na een paar dagen minder. De thermosstaat werkte niet. Duurt 4 werken voor we een nieuwe krijgen. Dus niet echt blij

Prima!

goede service, goed behandeld

Wel goed alleen de app op de telefoon van jullie kan veel minder mee dan van NUON dat vind ik wel jammer bij Nuon wordt de slim meter daagelijks uitgelezen dat is bij jullie helaas niet zo vind ik erg jammer

goede service, goed behandeld

Goed was het een jaar terug ook heb mijn om laten praten tot nu toe blij dat ik terug ben

goede service, goed behandeld

Nou gewoon soepel verlopen geen problemen gewoon goede en snel gegaan

goede service, goed behandeld

Na mijn huis te hebben verkocht, tijdje geen Essent meer gehad i.v.m tijdelijk geen eigen woning. Nieuwe aanvraag voor nieuw gekochte huis en ingangsdatum op de dag van de sleuteloverdracht was goed verlopen verder! Gelijk stroom/gas van Essent mijn nieuwe woonadres. Top!

voldoende, een redelijke ervaring

heb nog wel een vraag heb een jaarcontract afgesloten geen variabel contract en krijg nu een brief dat het termijnbedrag omhoog moet omdat per 1 januari de belastingen toeslagen en de leveringskosten zijn gestegen. hoe kunnen de kosten stijgen terwijl ik een vast contract heb voor een jaar

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch