Zonder problemen overgestapt.

perfect, zeker aan te bevelen

Een snelle en goede aanbieding en een goede telefooniste die de aanbieding goed en duidelijk aanbood

Prima geregeld

prima verlopen

goede service, goed behandeld

e.e.a. verliep snel en zonder ongemak. Het begin is dus veelbelovend. Afwachten hoe mijn contractperiode verloopt.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben al jaren klant van essent

goede service, goed behandeld

afgesproken was 86,00 p/mnd voor 3 jaar. Nu moet ik 94,00 p/mnd betalen.

Snel, gemakkelijk

perfect, zeker aan te bevelen

Tot nu toe geen probleem en prettig

slechter dan verwacht

Men geeft onjuiste of onvolledige informatie.

Geruisloos,goed

perfect, zeker aan te bevelen

Ging makkelijk. Ik ben tevreden.

goede service, goed behandeld

Alles prima alleen ik had eerder de vraag gesteld over de opzegging bij de tegen partij Budget energie ik heb nog steeds niks van hun gehoord over de contract breuk en ook nog steeds geen jaarafrekening nota ontvangen. Wie weet daar meer over? Graag wil ik meer duidelijkheid. Tel nr 0648015878

goede service, goed behandeld

Ik ben niet helemaal tevreden. Idee dat ik er in ben getuind. Werd gesproken over een bonus die nog zou staan maar dat blijkt b..sh.. Blijkt een verkooppraatje.. Laatste mail is niet beantwoord, ingangsdatum is vervroegd. Al met al niet echt tevreden en een beetje bekocht, denk ik... ook het verbruik is volgens mij te laag ingezet om de maandlasten laag te houden. Maar kan dat nergens in het contract terugvinden

perfect, zeker aan te bevelen

Geen problemen mee. De prijzen is nog even afwachten gedurende de loop van het jaar.

Geen verschil.

Geen verschil.

voldoende, een redelijke ervaring

zo’n groot bedrijf en dan zo’n waardeloze app, het was echt stukken beter bij oxxio. mensen willen tegenwoordig inzicht in hun verbruik het liefst dagelijks. En ik ben niet de enige die jullie app slecht vindt. Met een 1 ster rating doen jullie het good in de apple store :) Ook typisch dat er niks met de kritiek gedaan wordt

voldoende, een redelijke ervaring

Goed geen problemen onder vonden

Als thuiskomen

Willemsplein 4