goede service, goed behandeld

Helaas is mijn overstap naar Essent niet zo goed verlopen omdat Essent mij bij nuon een maant te vroeg heeft afgemeld kost het mij mijn welkomst cadeau van nuon € 250 het is afgezegd op 1 Januari maar mijn eerste jaar contract verliep 1 Februari. 250 is een hoop geld waar ik echt op gerekend had

ben helemaal tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Prima. Laat het zo blijven !

positief tot nu toe

voldoende, een redelijke ervaring

Er is slecht contact te krijgen met Essent per telefoon zowel mail,en dat ervaar ik als niet fijn als nieuwe klant.

goede service, goed behandeld

Goed maar ik was al klant heb ander contract genomen dat duurde even omdat ik geregistreerd stond als zakelijk hoe dat kon is nog steeds een raadsel maar het is goed gekomen

goede service, goed behandeld

zeer goed alleen nog even wachten op mijn cadeau.

goede service, goed behandeld

Geruisloos. Moet wel afwachten of er nog een boete volgt van de vorige energiemaatschappij.

goede service, goed behandeld

Gemakkelijk, de overstap verliep soepel.

Zeer prettig.

voldoende, een redelijke ervaring

Over het algemeen goed. Alleen er is een misverstand over de meterstanden tussen de vorige leverancier en Essent. Ik heb hierover gemaild met Essent maar nog niets vernomen. Ik hoor daar graag zsm meer over.

perfect, zeker aan te bevelen

Alles is zonder ergernis verlopen, de overstap, ingangsdatum, meterstanden, online inloggen en klant vriendelijkheid. Op dit moment ben ik er tevreden over Essent.

goede service, goed behandeld

U had gezegd dat de overstap van Nuon naar U voor uw rekening zou zijn. Nuon heeft in de eindrekening 50 euro berekend voor tussentijdse opzegging

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb op een gegeven moment een aanvraag gedaan en op mijn computerscherm kreeg ik de bevestiging day de aanvraag goed was verlopen. Echter duurde het vervolgens twee weken voordat de documentatie etc toegestuurd werd. Misschien een mail sturen dat de aanvraag in behandeling is en dat het even kan duren voordat alles toegestuurd word. Nu was het gissen of het allemaal toch wel gelukt was.

Heeel goed

goede service, goed behandeld

Prima. Vlot en keurig geregeld. Telefonisch bereikbaarheid was ten tijde van de overstap wel erg slecht. Daarom heb ik op wijze van contact een 6 gegeven. Als je uiteindelijk iemand aan de lijn had was deze persoon erg vriendelijk. Maar het is een ramp voor je bedrijf als je belt en na 3 keer over gaan wordt de verbinding al verbroken.

goede service, goed behandeld

Dat heb ik als een goede keus ervaren.

Prettig

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend, zoals ik zou verwachten van een van de grote energieleveranciers (de overigen komen uberhaupt niet "binnen")

voldoende, een redelijke ervaring

Er is beloofd het boete bedrag van 250 euro over te nemen. Dit is ook bevestigd. Dat ik hier 3 maanden op moet wachten is een dikke tegenvaller! Er zijn mensen die dat geld goed kunnen gebruiken. Als ik dit van te voren had geweten, was ik niet overgestapt.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch