goede service, goed behandeld

Ik ben in eerste instantie om de tuin geleid door een verkoper aan de deur die zich voorstelde als een medewerker van Essent maar naar later bleek een ordinaire straatverkoper was en alles veel te mooi voorspiegelde. Ik heb later zelf contact met Essent opgenomen en een contract afgesloten. Dat ging uitstekend.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ervaar het als slecht. De man aan de telefoon zei dat we de gegevens gingen doornemen via de website. Maar toen werd ik al klant van jullie, terwijl we dit niet afgesproken hadden. Ook vertelde hij dat de prijzen van jullie niet omhoog gingen, nu krijg ik bericht dat jullie duurder zijn geworden. Dit klopt niet van jullie aan de telefoon verteld hebben. Hij zij dat ik zonder kosten het contract kan opzeggen. Misschien die ik dat nog.

perfect, zeker aan te bevelen

Ben al eerder klant geweest. Door aanbieding overgestapt. Zorg dat jullie mijn leverancier blijven??

Goed!!

voldoende, een redelijke ervaring

Opzich wel goed, alleen een beetje jammer dat je bij een 3-jarig contract veel extra's kan krijgen en bij een 5-jarig contract helemaal niks...? Die logica ontgaat mij compleet en ben daarom niet tevreden over de informatie die je krijgt als jou een contract aangesmeerd word, erg jammer. Ik hoop dat ik als nog een beter voorstel krijg.

goede service, goed behandeld

Goed alleen mis ik een e-mail met be beginstand van de meters

perfect, zeker aan te bevelen

Tot nu toe naar alle tevredenheid

goede service, goed behandeld

Niet helemaal positief.Het termijnbedag is veel te laag doorgegeven. 113 euro niet reeel werd in januari gelijk al verhoogd terwijl iedereen al wist dat in 2019 de energie prijzen omhoog gingen.Drie keer gevraagd of het een contract voor een jaar was en dit werd bevestigd maar op mijn contract staat een looptijd van 5 jaar. Een beetje vremmd

goede service, goed behandeld

Goed, ik mis echter wel een app voor op de telefoon...

goede service, goed behandeld

Heel prettig en zonder moeilijke dingen!

goede info

voldoende, een redelijke ervaring

Op zich prima, MAAR ik heb via Facebook contact met jullie gezocht ivm een overstap vergoeding. Helaas is daar nog steeds niet op gereageerd. De boodschap was: hallo, ik ontving vandaag een eindfactuur van mijn vorige provider Innova. De totale opzegvergoeding is € 400. Mij is toegezegd, dat jullie dit bedrag zouden gaan voldoen. Bij het formulier op jullie website kan ik dit niet aanmelden. Hoe kunnen we dit oplossen? Ik hoop hier snel iets over te horen!!!!

prettig

goede service, goed behandeld

Op zich goed, maar de kadobon laat lang op zich wachten... begin januari hier nog over gebeld, maar ik moest de wachttijd van 5 weken respecteren, vanmorgen werd mij verteld dat de bon medio december al is verstuurd (maar niet ontvangen)

Tot nu toe goed

goede service, goed behandeld

Goed geen klachten tot nu toe, en nu wachten op mijn samsung tablet,ik ben benieuwd.

Vlekkeloos.

goede service, goed behandeld

Ik heb er weinig van gemerkt, alles ging automatisch.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch