goede service, goed behandeld

Ben in het verleden ook klant geweest. het is alleen jammer dat de E-thermostaat die ik in het verleden van Essent heb ontvangen nu niet meer ondersteund wordt door Essent. Dit besluit werd pas kenbaar nadat ik overgestapt was. Daarna was het schijnbaar niet meer mogelijk om gebruik te maken van jullie aanbieding met E-thermostaat bij het overstappen zoals deze toen van toepassing was. in het verleden had ik een account bij Essent en heb nu een nieuwe account terwijl ik nog op hetzelfde adres woon.

ik voel mij opgelicht

perfect, zeker aan te bevelen

Goede tarieven, goede service.

goede service, goed behandeld

Heel fijn, alleen mijn naam klopt niet helemaal. Ansems de Vries is mijn achternaam, zonder streepje.

voldoende, een redelijke ervaring

Kwam jullie tegen bij bcc en was gelijk geregeld

goede service, goed behandeld

Tot nu toe alles prima verlopen.

voldoende, een redelijke ervaring

niet helemaal positief heb gebeld of de incasso datum veranderd kan worden naar de 1e vd Maand, echter is dit nog niet gebeurd, 23e komt niet zo lekker uit i.v.m salaris storting

voldoende, een redelijke ervaring

Het enige waar ik mee zit is dat ik 75 euro boete moet betalen aan energiedirect voor de stroom en75 euro voor de gas en ik weet niet hoe ik dat door moetsturen

goede service, goed behandeld

Ik vond het vooral opvallend simpel hoe het terugvragen van de opzegvergoeding bij Essent in zijn werk gaat! Daar ben ik erg blij mee. Verder is mij niet duidelijk waar de collectiviteitskorting in zit. Ik betaal ook een hoger maandbedrag dan mij is voorgerekend door de glasvezelexpert die bij mij is geweest.

voldoende, een redelijke ervaring

Prima, echter ontvang ik heden van mijn oude leverancier de eindnota en hierin staat vermeld een boete: vergoeding contractbreuk voorgaande leverancier, zijnde 200 euro, alsmede staat er vermeld kosten contractbreuk 250 euro. Dit is echter door uw medewerker NIET verteld. Als ik dit wist, was ik niet overgegaan. Wie betaald nu dit???? Gaarne z.s.m. reactie. Met vr. gr. A van den Berg

naar genoegen

zeer slecht, onaanvaardbaar

De eerste indruk was prima. Tot ik na 1 maand een verhoging kreeg van bijna 150 euro. Telefonisch contact gehad. Termijnbedrag terug gezet naar 150. En zou terug gebeld worden omdat het wellicht om een administratieve fout ging. Niet terug gebeld. Mijn oorspronkeljjke maand bedrag van 150 euro is al aan de hoge kant, jaarlijks krijg ik van dat gedrag nl tussen de 700 en 800 van terug. Dus begrijp de verhoging niet. En ben ook niet teruggebeld. Telefoniste wel vriendeljjk aan de telefoon.

goede service, goed behandeld

Ik vind het nog te vroeg om aan te geven hoe ik het ervaar om klant te zijn en op grond daarvan aanbevelingen te doen, maar het klant worden ging voor- spoedig, muv de overstap bonus. Die heb ik nog niet ontvangen.

goede service, goed behandeld

Goed. Alles is vlotjes verlopen.

Ik was al klant .

voldoende, een redelijke ervaring

ik wacht nog steeds op mijn welkomscadeau.heb al moeizaam contact gehad via email..krijg vage antwoorden waar ik niks mee. Kan.. Het is nu ruim 6 weken en nog steeds niks... M. Zonnebeld

perfect, zeker aan te bevelen

Geen problemen gehad met overstap

perfect, zeker aan te bevelen

Heel goed, alleen heel erg jammer dat ik net iets eerder het contract heb afgesloten. Want kort na het afsluiten had ik een tablet erbij kunnen krijgen als ik het wat later had afgesloten. Dus als ik dat van te voren geweten had, had ik het liever later willen afsluiten. :(

Soepele overgang

Willemsplein 4