Fijn snel geregeld!!

slechter dan verwacht

Nog steeds staan niet de juiste door essent geboden tarieven voor vaste en variabele leveringskosten in mijn essent.

goede service, goed behandeld

dat was heel gemaakelijk om bij essent klant te word bovendien ben ik blij mee .

goede service, goed behandeld

Dit verliep naar tevredeheid,maar de ervaring had ik al toen ik nog bij mijn ouders woonde in de gemeente Riel.Maar Riel valt nu onder Gemeente Goirle.Maar Essent ken ik zelf vanuit Brabrant.En mijn ouders waren ook altijd over Essent te vrede.

voldoende, een redelijke ervaring

Via Energiewacht heeft het nogal lang geduurd voordat een medewerker langs kwam.

goede service, goed behandeld

Prima, geen problemen gehad, alles ging helemaal goed!

voldoende, een redelijke ervaring

ik miste iets. De overname zou geregeld worden door Essent en is ok gedaan. Maar bij Ienova enegie bleeek dat ik €100 boete moest betalen omdat ik wegging. Daar heb ik over gebeld met Essent. Klantenservice maar kreeg een onbevredigend antwoord. Toen kwam ik in de Bcc winkel in A.foort en hoorda daar dat het door de medewerker geregeld kon worden. Mooie service ik zag een sticker van Essent bij de ingang. De vriendelijke medewerker heeft me geholpen om via mijn Essent het bedrag aan te gen voor de overname kosten. Ik wacht nu nog op de bevestiging van Essenbt of zij de boete betalen. Dat duurt 7 dagen begreep ik. Met vriendelijke groet, Corrie Vroon

goede service, goed behandeld

Met een tikje spijt: mijn vorige leverancier was Qurrent die een prima inzicht bood in mijn energieverbruik. Maar omdat ze daarmee stopten werd de overstap mij makkelijker gemaakt. Als jullie nu ook zo'n inzicht zouden kunnen aanbieden krijgen jullie een 10 van me!

perfect, zeker aan te bevelen

Heel goed, ook het welkomstgeschenk werd snel geleverd

goede service, goed behandeld

Goed en er werd duidelijk informatie gegeven.

Goed. Geen gedoe.

perfect, zeker aan te bevelen

Prettig, niet opdringerig advies. Communicatie via telefoon en mail niets op aan te merken.

Was reeds klant geweest.

perfect, zeker aan te bevelen

wacht even, alles is nog niet rond. u vraagd naar mijn email adres en dit verzoek komt via mijn mailadres. beetje raar

voldoende, een redelijke ervaring

In principe prima, behalve dat ik tot op heden de beloofde cadeaubon nog niet heb gehad terwijl de gestelde 5 al ruimschoots voorbij zijn... En op berichten krijg ik geen antwoord. Mooie lokkertjes en ik zit er nu aan vast .

Redelijk

gewoon oke goed

voldoende, een redelijke ervaring

het moeten doorgeven van meterstanden verliep niet goed, omdat de meter stuk bleek. Toen proberen contact te leggen en dit ging moeizaam

goede service, goed behandeld

Is nog erg vroeg om al een mening te hebben

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch