goede service, goed behandeld

Prima, alleen het is sneu te vernemen dat nieuwe klanten nu een tablet aangeboden krijgen en dat dat aan mijn neus voorbij gaat. Per 8 januari 2019 klant geworden

perfect, zeker aan te bevelen

Ik merk geen verschil, dus ik ben tevreden

Heel fijn.

Probleemloos overgestapt

voldoende, een redelijke ervaring

Vind het nog te vroeg om hier een mening over te hebben.

Positief

goede service, goed behandeld

Ik heb op dit moment nog geen ervaring met Essent. Wat ik wel vreemd vind, dat is het maandelijks bedrag 70 euro half januari is ingegaan maar het volle pond is ingehouden. Terwijl ik januari bij Eneco ook volledig heb betaald en dat was 85 euro Ik verwacht van U dat ik hier een antwoord op krijg. vriendelijke groet. D van Kempen

voldoende, een redelijke ervaring

Goed, maar! De prijzen aangegeven bij het overstappen op de site en in het contract zijn veranderd na de verhogingen eind december, zonder dat Essent dit aangeeft bij het overstappen. Dat de prijzen niet vast staan maar veranderen na afsluiten contract! Dit behoort wel aangegeven te worden bij het afsluiten en minimaal ook aangegeven door Essent dat het bedrag hierdoor veranderd (hoger wordt duss)

goede service, goed behandeld

Prima. Alleen was ik er niet van op de hoogte dat ik een boete bij de Nuon moest betalen met het overstappen van 100,- dus dat viel even vies tegen.

Prettig.

goede service, goed behandeld

Goed. Enig advies wat ik heb. Even duidelijk doorgeven dat je de eerste maand van het contract nog bij de oude leverancier het voorschot betaald

Oud en vertrouwd

Heel goed

goede service, goed behandeld

Het verhaal dat de verkoper had ging erg snel, hij kende het helemaal uit z'n hoofd. En zo klonk het ook. Maar was wel aardig.

voldoende, een redelijke ervaring

Graag eerst de kosten die ik gemaakt heb Die wil ik eerst hebben Ik ben toch ook bij u mijn verplichtingen nagekomen.......Nu u nog

zeer prettig

goede service, goed behandeld

is prima gegaan, zonder problemen verlopen

perfect, zeker aan te bevelen

Prima, zoonlief regeltdar allemaal.

Goed tot nu toe

Willemsplein 4