Bij toeval, maar goed.

Positief

goede service, goed behandeld

Ik wil graag een contract ontvangen met bevestiging van cashbackafspraken

goede service, goed behandeld

Prima, niets meer aan doen!

super makkelijk

goede service, goed behandeld

Omdat ik eerst bij DELTA had ingeschreven maar na een bezoek aan huis van ESSENT ben overgestapt naar ESSENT omdat deze een contract van 5 jaar af sluit heeft het wel wat trubbels opgeleverd. Er staat momenteel ook nog een afkoopsom open van DELTA van 250- Euro welke ESSENT af zou handelen. Verder ben ik dik tevreden over het verloop. Groeten: Wim Sleddens.

goede service, goed behandeld

Prima, ik dacht dat de onkosten eerder terug geboekt zouden worden.

voldoende, een redelijke ervaring

beetje verwarrend door dat ik via de mail de nodige informatie heb opgezocht .heb op een gegeven moment voor en bij twee leveranciers ingeschreven gestaan .niet zo handig en weet niet waar het fout is gegaan. het is ook niet fijn om voor deze zaken alles via de emaails te ontvangen. geef mij maar weer gewoon de post aan huis terug.

goede service, goed behandeld

was al eerder klant geweest Ik heb de overstap weer gedaan omdat jullie goede voorwaarden hadden

voldoende, een redelijke ervaring

Vraag:Is alles nu geregeld met v.d.Bron? We wachten verder af hoe alles verloopt binnen die 5 jaar.

slechter dan verwacht

Met veel ergenis

Snel, gemakkelijk,betrouwbaar

super gemakkelijke overstap gedaan

Tot op heden prima

voldoende, een redelijke ervaring

Verkoop aan de deur was prima. Ik heb alleen wel wat opmerkingen. Er is o.a. genoemd dat de overstapboete van mijn vorige provider snel vergoed gaat worden. Maar toch duurt dit volgens jullie website tot 3 maanden!! Veel langer dan eerder werd genoemd (er werd aan de deur over dagen/weken gesproken). Tevens is er gezegd aan de deur dat ik op een later tijdstip nog gebeld zou worden door jullie of ik zeker was van mijn overstap. Ook dit is niet gedaan. Voor de rest is alles goed verlopen. Gr

goede service, goed behandeld

Prima verlopen. uit eigen initiatief klant geworden. Daarna weinig van Essent gehoord.

zeer slecht, onaanvaardbaar

heb verkeerde voorlichting gekregen ben weer terug naar Woonenergie

goede service, goed behandeld

Goed alleen 1 min puntje over de boete die ik van mijn vorige energie maatschappij krijg er werd gezegd dat jullie die betalen maar kan nergens vinden hoe dat in zijn werk gaat

perfect, zeker aan te bevelen

Tot nu toe gaat alles naar wens.

perfect, zeker aan te bevelen

Soepel en snel geholpen zonder struikelblokken.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch