Netjes behandeld
Goedemorgen Dirk, Een 10, chapeau! Hier worden we zo kort voor het weekend heel blij van. Dank voor deze mooie review, wordt gewaardeerd. Goed weekend! Een energieke groet, Jo
Essent is in mijn optiek een betrouwbare energieleverancier met een inclusief overzichtelijke gegevens via App
Dag Patric, Hartelijk dank voor deze review, fijn om te horen dat je ons als betrouwbaar omschrijft! Maak er een mooi weekend van met hopelijk wat zon! Een energieke groet, Jo
altijd goed behandeld,geen klachten.
Goedemorgen Peter, Bedankt voor deze mooie review! Goed om te zien dat je zo tevreden bent en geen klachten ervaart. Goed weekend! Een energieke groet, Jo
Zie bovenstaand antwoord. Voel mij thuis bij Essent!
Goedemorgen Jeljer, Dank voor deze review en wat fijn om te horen dat je je zo thuis voelt bij Essent en een vertrouwd gevoel krijgt bij ons. Een mooier compliment kunnen we niet krijgen. Maak er een mooi weekeinde van met heel veel zon! Een energieke groet, Jo
nog nooit problemen gehad
Goedemorgen Roger, Een 6 maar toch tevreden! We horen het graag wat we kunnen doen om deze 6 naar een hoger niveau te tillen? Ik wens je alvast een fijn weekeinde toe! Een energieke groet, Jo
Zie eerder gegeven antwoord.
Makkelijk inloggen. Overzichtelijk.
Hi G, Dank voor de review, een mooie 7! Laat het ons gerust weten wanneer je in de toekomst vragen aan ons zou hebben! Een energieke groet, Jo
Gemakkelijk bereikbaar en zeer goed beheerd! Groeten!
Dag Radostin, Dank voor deze 10, wauw! Dit maakt ons vrolijk op de donderdagochtend, hier zijn we blij meeeee! Maak er een mooi weekeinde van! Groet, Jo
Vorige week stelde u iets anders voor. nu is het weer duurder. Ik wil graag uw beste voorstel, en voordel als trouwe klant.
Hi Ruud, Dank voor de review! Wat vervelend om te horen dat je niet helemaal tevreden bent. Het kan altijd zo zijn dat tarieven van elkaar afwijken en dat er het ene moment scherpere tarieven zijn voor vaste klanten en het andere moment weer betere aanbiedingen liggen voor nieuwe klanten. We proberen voor beide type klanten aantrekkelijke aanbiedingen te creëren, maar verschil in tarief kan altijd voorkomen. Enerzijds is het voor ons van belang om vaste klanten tevreden te houden en anderzijds om nieuwe klanten te blijven verwelkomen. Laat het gerust weten wanneer je hier nog vragen over zou hebben? Een energieke groet, Jo
Geen klachten
Goedemorgen Henk, Een 8, een mooi cijfer! Geen klachten, daar doen we het voor. Dank voor de genomen moeite! Een energieke groet, Jo
Ok
Hi Steve, Dankjewel voor de review! Kort van stof, maar wel duidelijk! Mochten wij iets kunnen verbeteren dan hoor ik dat heel graag van je! Een energieke groet, Jo
Sinds eind februari ben ik bezig geweest om mijn verlengvoorstel bij Essent in te zien. Toen dit eind maart nog niet opgelost was heb ik het voorstel laten voorlezen op 19 april. Op basis daarvan heb ik besloten te verlengen. EN wat gebeurd er, de ESSENT medewerker kan niet verlengen door een zelfde probleem als ik heb. Na 4 dagen is het inzien opgelost, en wat denk je ESSENT HEEFT ONDERTUSSSEN MIJN PRIJZEN VERHOOGD. Meerdere contact momenten hierna heeft niet geleid tot de voorgelezen lagere prijzen. Ondanks deze wanprestatie ben ik als ik naar de prive omstandigheden kijk genoodzaakt bij Essent te blijven. Maar ik zal echt geen reclame meer voor ze maken.
Goedemorgen Henri, Dank voor je berichtje en wat vervelend om te lezen dat er behoorlijk wat miscommunicatie is ontstaan. Kun je ons even via Facebook of Instagram privé benaderen of anders via 0900-1550? Dan kunnen wij met je meekijken wat er precies is misgegaan en proberen een oplossing te bieden. Mijn welgemeende excuses voor het ongemak wat je er tot nu toe aan hebt moeten beleven Henri! Ik hoop van je te horen zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken. Een energieke groet, Jo
Dag Tineke, Dankjewel voor deze hoge beoordeling, een 9! Een super mooi en tevreden cijfer. Maak er een mooi weekeinde van! Een energieke groet, Jo
Hi AWM Willems, Dank voor de 7! Mochten er nog verbeterpunten zijn dan hoor ik het graag van je! Een energieke groet, Jo
Alles verloopt naar wens
Goedemorgen Hein, Een 9, daar word ik heel erg blij van! Ik vind het dan ook heel fijn om te lezen dat alles zo naar wens verloopt. Dat vinden wij bij Essent heel belangrijk dat onze klanten tevreden zijn! Maak er een mooi weekeinde van! Een energieke groet, Jo
Snel en gemakkelijk geregeld
Hi Eric, Dank voor je review! Fijn om te lezen dat je alles al snel en gemakkelijk ervaart. Dat is iets waar we ook in investeren. Dankjewel! Een energieke groet, Jo
tevreden cijfer 10
Goedemorgen Marleen, Een 10 op de donderdagochtend, super mooi om te lezen dat je zo tevreden bent en dat al jarenlang. Dank voor de genomen moeite om ons te beoordelen! Een energieke groet, Jo
Betrouwbaar dus zeer tevreden.
Hi Jaap, Een 10, wauw! Een super mooi cijfer zeg. Mooi om te lezen dat je ons een betrouwbare leverancier vindt. Dank voor de moeite! Een energieke groet, Jo
Duidelijkheid actuele overzicht en goede service
Hi K. Strijen, Dank voor de mooie review, wordt gewaardeerd! Een energieke groet, Jo
Essent is een goochelaar
Goedemorgen Ger, Dank voor je berichtje! Zover ik weet hebben wij niet de kwaliteiten van Hans Kazan in huis.. grapje natuurlijk! Ik wil je heel graag verder helpen om je duidelijkheid te verschaffen. Kun je ons benaderen via 0900-1550 en anders via onze social kanalen Facebook of Instagram met een privébericht? We helpen je dan graag verder! Een energieke groet, Jo
Vaste tarieven!!!
Hoi, Altijd fijn om te weten waar je aan toe bent met vaste tarieven. Dank je wel voor het delen. Groetjes Mariska. Essent/webcare.
Gewoonweg tevreden
Hoi Hedwig, Altijd fijn om te horen dat klanten gewoon tevreden zijn. Dank je wel voor je beoordeling. Groetjes Mariska.
De facturen zijn overzichtelijk en veranderingen zijn gemakkelijk door te voeren.
Goedemorgen Tinka, Dank voor de mooie review! Fijn om te zien dat alles zo als eenvoudig ervaren wordt. Dat vinden wij super belangrijk! Maak er een mooi weekeinde van. Een energieke groet, Jo
Goed te begrijpen
Hoi Barend, Bedankt voor je beoordeling. Groetjes Mariska. Essent webcare.
Zwaar ontevreden dat ook Essent zijn klanten straft voor de investering die je doet voor de zonnepanelen dmv hogere tarieven hoewel Essent altijd een goed bedrijf is geweest en we al zo'n 50 jaar vaste klant zijn en toch dit moeten accepteren. Evenals het feit dat je nu alleen maar een contract voor 1 jaar kan afsluiten. Zo straf je je vaste klanten. En deze beoordeling is niet correct want je MOET de onderstaande punten invullen om dit te kunnen versturen.
Hoi, Het zelf opwekken van energie met zonnepanelen brengt hoge kosten met zich mee, zoals onbalans- en terugleverkosten. Wij zijn verplicht aan de netbeheerder om op dag basis een voorspelling af te geven hoeveel elke klant verbruikt en opwekt. Hoe meer dit afwijkt, hoe hoger de boete voor ons is voor het creëren van onbalans. Hoe verder in de toekomst, hoe lastiger dit te voorspellen is voor een energieleverancier. Dit is voor nu de situatie. We zijn wel constant bezig met het verbeteren van het aanbod voor klanten met zonnepanelen. Iedere maand zal daardoor het aanbod ook anders zijn. 😊 Groetjes Mariska. Essent/webcare.
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch