goede service, goed behandeld

Het verhaal met wat ik zou gaan betalen en zou blijven betalen klopt niet. Ik zou geen verhoging krijgen en 5 jaar het zelfde bedrag betalen. Nu verhoogd de overheid de belasting en voeren jullie dit door naar mij. Dat zou niet gebeuren is mij verteld. Dus de eerste afspraken worden nu al niet nagekomen en daar als klant wordt ik niet blij van. Met andere woorden voel ik mij ******en en misleid met het verhaal wat mij is verteld aan de deur.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slecht, alles ging fout. Zelfs de afgesproken tarieven klopten niet. Heb nu nog grote twijels als ze wel kloppen. Bij einde contract naar andere leveranclier.

voldoende, een redelijke ervaring

Op zich goed, alleen kreeg ik na 2 wk al een brief dat mijn maandbedrag wordt verhoogd met 12 euro. Dat vind ik vreemd, en weet dan ook niet of dit allemaal niet vertrouwen.

als goed

slechter dan verwacht

Ik ben nog steeds niet bij mijn oude leverancier uitgeschreven

goede service, goed behandeld

op zich prima, vind het alleen wel erg vervelend dat ik nu nog weer alsnog allerleii stappen moet ondernemen en verschijdene mail berichten moet verzenden , om de boete van mijn vorige leverancier terug betaald te krijgen, deze kosten zouden jullie als nieuwe leverancier vergoeden en ik zou er zelf geen omkijken naar hebben.

voldoende, een redelijke ervaring

Best goede uitleg en duidelijkheid

was eerder klant

perfect, zeker aan te bevelen

Heel prettig telefonisch contact!!

weer terug van weggeweest

slechter dan verwacht

Nieuwe klant is geen koning bij Essent. Essent komt beloftes niet na en klant ontvangt geen welkomscadeau.

zeer slecht, onaanvaardbaar

ik ben met telefonische misinformatie gelokt, want niets is mij verteld over boete van E250 voor contractbreuk bij Eneco, kijk nu of ik het ongedaan kan maken , email naar Essent gaat ongelezen retour, allemaal zeer slecht, op het malafide af

perfect, zeker aan te bevelen

Prettig verlopen

goede service, goed behandeld

het voorschot bedrag dat is afgesproken is na de eerste maand gelijk met 30 euro verhoogd

goede service, goed behandeld

We waren al eerder klant en zijn bij Essent teruggekeerd. Als straks de boete wordt overgeschreven op onze bankrekening zijn we helemaal tevreden.

goede service, goed behandeld

goed, zeer goed jammer dat het niet mogelijk was het vak 10 in te vullen. Het systeem stond het niet toe maar ik bedoelde een 10

voldoende, een redelijke ervaring

Nog niet goed geregeld van geld terug overschrijving Hoe ik dat moet doen a.u.blieft

goede service, goed behandeld

in de toekomst kan ik daar beter over oordelen. volgens mij is dit de tweede keer dat ik dit invult.

goede service, goed behandeld

Ik heb uitdrukkelijk gevraagd of ik ook voor de boete zou moeten staan. Er is mij gezegd dat Essent dat betaald zodra ik de nota zou ontvangen en zou doorsturen. Nu moest ik het eerst betalen en dan drie maanden wachten op het geld. Als ik dat van te voren had geweten dan was ik waarschijnlijk niet overgestapt omdat ik dat geld niet kan missen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Vanmiddag gebeld door colporteur van essent: Hij zou een vermindering kunnen geven van 10-35 euro. Zoals afgesproken belde hij vanavond terug. Toen ik vertelde wat mijn huidige maandtarief is en bij Engie zit was het tuut tuut tuut. Heel onbeschoft!

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch