zeer slecht, onaanvaardbaar

wat een waardeloze club zeg; kom gewoon je afspraken na en reageer ergens op!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Uitstekend, mijn aansluiting was direct geregeld en ik word goed op de hoogte gehouden!

goede service, goed behandeld

Heel makkelijk om de overstap te maken.

goede service, goed behandeld

alsof er niks gebeurd is

goede service, goed behandeld

Als zeer prettig,vriendelijke mevrouw aan de telefoon. Alles goed uitgelegd.

Fijn, snel en respectvol

goede service, goed behandeld

Niet meer of minder goed dan bij de vorige.

perfect, zeker aan te bevelen

Het is goed bevallen

goede service, goed behandeld

Dit ervaar ik tot nu toe aangenaam.

goede service, goed behandeld

Prima! Ben een paar keer eerder klant geweest bij jullie en heb jullie een paar keer op een positieve manier 'leren kennen'!

voldoende, een redelijke ervaring

Nu dat is nog maar net begonnen, wil elke maand de stand bijhouden. Dat doe ik ook, maar hoorde Van een klant van jullie, dat je het via jullie ook kon invullen, en verder hoop ik dat alles oke is.

slechter dan verwacht

Niet goed, de opzegvergoeding zou door Essent betaald worden, maar ik kreeg gewoon de rekening door NLE gepresenteerd. Dus dat is niet volgens afspraak, hoe zit dat ???? H. Kamies.

voldoende, een redelijke ervaring

Tot nu toe worden de beloftes waargemaakt, ben dus tevreden

goede service, goed behandeld

Na het positieve verhaal van de medewerker bij BCC en het aantrekkelijke maandbedrag voorlopig een prima ervaring.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Essent heeft het voor elkaar gekregen om buiten mij om mijn huidige contract bij Nuon te beëindigen. Nu heb ik de lastige taak om dit weer ongedaan te maken. Ik heb telefonisch contact gehad en mij werd verteld dat ik een e-mail zou krijgen om dit te wijzigen. Helaas nog niets mogen ontvangen.

goede service, goed behandeld

prima was al een keer eerder klant geweest bij jullie en dat ws ook goed.

zeer slecht

voldoende, een redelijke ervaring

niet goed heb nu een dubbele rekening!

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch