zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn man en ik worden gek van Essent!!! Wij hebben NOOIT ons afgemeld bij Essent en worden bestookt met mailtjes zoals deze!! GEK worden wij er van! Als iemand nu eens uit zou zoeken wat er mis is gegaan, en dat aan ons zou vertellen, zou heel prettig zijn!! Bedroevend deze gang van zaken!!

Heel plezierig.

goede service, goed behandeld

Het ging heel makkelijk. Tijdebs een beziek in een wi kel de informatie gekregen vervolgens overgestapt. Keurig via de mail op de hoogte gehouden, en nu is alles rond. Geen problemen ondervonden, eigenlijk niks gemerkt :-)

prima verlopen

goede service, goed behandeld

Eerste keer dat ik gebeld werdt was die meneer wel opdringt maar was de 2 x iets beter. Nu maar hopen dat ik niet tevee moet bij betalen!!

Goed.

Prettig

zeer slecht, onaanvaardbaar

Een deurverkopen heeft me dit aangesmeerd. Het leek allemaal zo mooi en goed, ik had gevraagd of dit contract in ging na dat mijn contract bij oxxio afgelopen was. Hij zij volmondig ja... En liet mij al zijn gegevens zien maar achteraf stond een ingangsdatum. Die zelfde avond moest ik voor mijn werk naar het buitenland en heb mijn privé telefoon thuis laten liggen met daarop mijn mail. 2 weken later kom ik thuis en open mijn oxxio app met daarop de tekst we vinden het jammer dat u vertrekt..... Daar schrok ik van en voel mij nu ******en.... En ik krijg mijn 200 euro eindejaar bonus niet die wel was beloofd door 1 van uw medewerkers... Later die middag heb ik naar essent gebeld en daar konden ze niks meer voor mij doen.. Vandaar dat ik erg teleurgesteld ben in essent en in de verkoper door het mij voorgelogen heeft over het contract.. Vandaar de bedroevende uitslag op jullie enquête ook zal ik anderen niet aanraden om zo je contract over te laten zetten Groet, Jochem

goede service, goed behandeld

Alleen maar lof erover. Alles os goed verlopen

perfect, zeker aan te bevelen

Snel, soepel verlopen! Bon van Bol.com ook snel ontvangen

goede service, goed behandeld

Tot nu toe ben ik zeer tevreden over de overgang naar Essent

tot nu toe prettig

Heb 2xvoorschot betaald 1x nle 118 euro 1x 99 euro essent voor februari

goede service, goed behandeld

Alles was vlug geregeld. Alleen was het mij onduidelijk dat ik de boete van de andere leverancier ik eerst moet voorschieten. Ik dacht dat dit onderling werd geregeld dus ik kwam voor een financiële verrassing te staan. Maar dit is inmiddels geregeld.

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

Ik was al klant, maar dan zakelijk !

voldoende, een redelijke ervaring

Goed, maar jammer dat ik er achter kwam dar je naar 12 maanden je cashback pas krijgt. Staat pas later in je contract vermeld

goede service, goed behandeld

Slecht. De beloofde slimme thermostaat moet ik nog krijgen.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Ik ben voorgelogen door het callcenter wat Essent de verkoop laat doen. Ik zou altijd gratis onder het 5 jarige contract uit kunnen. Nu blijkt dit niet zo te zijn. Ik heb daarover weken geleden met Essent gebeld. Uw medewerker zei; ik hoor het vaker dat onze klanten zijn voorgelogen en u krijgt nog een terugkoppeling. Tot op heden heb ik geen excuses of een andere reactie mogen ontvangen. Slecht Essent!

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch