goede service, goed behandeld

Nog 1 vraag: wanneer krijg ik €250,- die mij bij mijn inschrijven beloofd is.

Zeer positief

goede service, goed behandeld

Hallo. Alles werkte prima. Wacht op het tegoed van de opzeg boete. Bij het ondertekenen van het contract, werd mij de update voor mijn toon beloofd. Voor de nu geïnstalleerde zonnepanelen. Wanneer en hoe krijg ik de update? Groet W. Schulz

goede service, goed behandeld

Goed verlopen alleen ik mis nog de aanbieding van slimme meter, maar die komt nog misschien

slechter dan verwacht

Dramatisch! Ik heb besloten om op 2 adressen over te stappen naar Essent, maar dat bleek erg lastig. Contact opgenomen met de verkoper (je komt niet meer bij de helpdesk...), resultaat: geen. Contactformulier ingevuld, zonder het gewenste resultaat. Klacht ingediend, zonder gewenst resultaat. Tot 2x toe gebeld. Het lijkt nu gelukt...

voldoende, een redelijke ervaring

Vriendelijk, hopelijk is het een goede keus

goede service, goed behandeld

Goed. Heb alleen mijn tablet nog niet ontvangen die ik als cadeau had aangegeven

goede service, goed behandeld

Naar tevredenheid, alleen jammer dat de welkomstbonus pas na 12 maanden wordt uitbetaald.

goede service, goed behandeld

De overstap naar Essent verliep geruisloos evenals de afschrijving van de eerste termijn. Alles lijkt goed te verlopen tot heden (pas anderhalve maand). Het voordeel zal nog moeten blijken.

perfect, zeker aan te bevelen

Ging heel makkelijk. In combinatie met de slimme meters in mijn woning weet ik ook zeker dat je juiste standen zijn gebruikt.

Ben 45 jaar klant geweest van Essent. Maar huidige markt dwingt tot verandering

Prima kon niet beter

goede service, goed behandeld

niet bijzonder, er is geen persoonlijk contact geweest. Ook het uiteindelijk in rekeing gebrachte maandbedrag klopt niet met de aanbieding op internet. Er werd hier geen bericht van gegeven.

slechter dan verwacht

Ik stap pas over op 21MAART,dus ik weet nog niet of ik tevreden ben.Dat weet ik pas over 1jaar. Als jullie alles goed regelen.

goede service, goed behandeld

Prima alleen de opzeg boete is nog niet gestort

slechter dan verwacht

Contract kon niet worden overgezet. Dit schijnt naams gebonden te zijn. Door het uit elkaar gaan moest er een boete betaald worden en opnieuw een contract worden afgesloten. Dit moet toch anders en zeker zonder boete kunnen.

Overweldigend

goede service, goed behandeld

Het is geruisloos gegaan.

perfect, zeker aan te bevelen

We gingen voor een nieuwe tv bij BCC en liepen de deur uit met nieuw contract 😁 en een cadeau bon van € 175,- hoe leuk is dat. Zijn Sinds januari klant en alles is soepel verlopen , dus voor nu nog tevreden .

voldoende, een redelijke ervaring

Op zich wel ok maar de afgesproken contractsvorm lijkt niet goed te zijn doorgevoerd!?

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch