slechter dan verwacht

Bij een 3 jarig contract konden er diverse cadeaus uitgekozen worden. Ik heb online mijn aanvraag gedaan. Ik heb hier helaas geen cadeaus tussen zien staan en kreeg de indruk dat ik dit later kreeg. Of een bericht van Essent. Maar helaas. Nu krijg ik niks.

goede service, goed behandeld

Netjes geregeld Mis wel de wekelijkse meterstanden van de slimme meter via internet, bij Essent is dat slechts 1x per maand....

goede service, goed behandeld

we zijn al klant geweest bij Essent .

zeer slecht, onaanvaardbaar

Heb spijt. Contract aangegaan via een Vriendenvoordeel link via Whatsapp. Was in de veronderstelling dat ik dezelfde voorwaarden (€300 cashback) zou krijgen als mijn kennis bij een 3 jarig contract. Bleek niet zo te zijn. Helaas, volgende keer beter opletten dus.

perfect, zeker aan te bevelen

Omdat ik al jaren klant geweest ben van Essent is het goéd

goede service, goed behandeld

Na een verkeerd adres is her super snel en vriendelijk opgelost.

goede service, goed behandeld

Na een verkeerd adres is her super snel en vriendelijk opgelost.

goede service, goed behandeld

Tja, stroom is stroom en gas is gas, toch ....

slechter dan verwacht

Ik was al klant bij Essent. Wegens priveomstandigheden moest ik mijn gegevens wijzigen en werd mij een nieuw contract aangeboden. Nu blijkt dat ik een boete wegens contractbreuk moet betalen. Terwijl ik gewoon klant bij jullie blijf. Dat vind ik erg raar.

perfect, zeker aan te bevelen

Erg goed, ging via de BCC waar een medewerker van essent zat. Fijn contact en goede uitleg.

voldoende, een redelijke ervaring

Opzich goed, ,zou alleen een nest thermostaat krijgen en daar heb ik niks meer van gehoord...

goede service, goed behandeld

Ik had automatische incasso gedaan is niet goed gegaan. Ik had gekozen voor 1 jaar. Op mijn essent staat contract voor 5 jaar. Niet goed dus.

goede service, goed behandeld

Bij jullie prima alleen een hoop gezeur bij de vorige leverancier

goede service, goed behandeld

Bij jullie prima alleen een hoop gezeur bij budgetenergie

goede service, goed behandeld

Zijn na jaren weer terug bij Essent

voldoende, een redelijke ervaring

Heel erg tevreden

goede service, goed behandeld

was al lid van Essent maar dan zakelijk

perfect, zeker aan te bevelen

prima, leuk cadeau ook...

Ik ben zeer tefreden

Willemsplein 4