ben al jaren klant en tot nu toe nooit geen problemen gehad
Dag Joop, Dank voor deze review, al jaren klant en dat altijd zonder problemen. Dat doet ons goed! Onze dank is groot, goed weekend gewenst! Een energieke groet, Jo
redelijke prijzen
Hi Martin, Vlot en doelmatig, dankjewel hiervoor! Een hele mooie 9. Beter kunnen wij het weekend niet beginnen. Maak er een mooi weekend van en dank voor de review! Een energieke groet, Jo
Noot geen klachten
Hi Henk, Goed om te horen dat je zo tevreden bent! Nooit geen klachten en een 8 als beoordeling. Dank hiervoor! Maak er een mooi weekend van! Een energieke groet, Jo
ik heb goede ervaring met Essent ik zit prima op mijn plek bij dit energie bedrijf.
Geen klachten
ex werknemer pensioen
prima geregeld
Dag Liesbeth, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Een 7 is een prima cijfer, laat het gerust weten wat we eraan kunnen doen om dit naar een 8 te tillen. Maak er een mooi weekend van! Een energieke groet, Jo
Mijn ervaring is al jaren lang goed
Hi Mathijs, Dank voor deze 8. Fijn om te horen dat je al jarenlang dit zo ervaart! Maak er een mooi weekend van! Een energieke groet, Jo
ik ben jarenlang klant en ervaar Essent als een betrouwbare leverancier
Dag Tonnie, Dank voor deze mooie review. Betrouwbaarheid vinden wij heel erg van belang, mooi dat je dit dan ook aan ons terugkoppelt! Maak er een mooi weekend van. Een energieke groet, Jo
de levering van zowel gas als stroom is accuraat , wat wil de mens nog meer.
Dag Jan, Dank voor deze mooie 10! De levering is accuraat, wat wil de mens inderdaad nog meer. Jij begrijpt het Jan! Nogmaals dank en maak er een mooi weekend van. Een energieke groet, Jo
Hi Timo, Dank voor de beoordeling, kort maar bondig! Laat het gerust weten wanneer je in de toekomst vragen aan ons zou hebben. Een energieke groet, Jo
Uiterst tevreden
Hi Hennie, Uiterst tevreden zoals je omschrijft, daar doen we het voor! Fijn om te zien dat je ons met een 8 beoordeeld! Maak er een mooi weekend van. Een energieke groet, Jo
Jarenlang klant van PNEM naar Essent.
Dag Jozef, Dank voor deze mooie review! Van de PNEM tot aan Essent, fijn dat je ons al jarenlang het vertrouwen geeft. Een energieke groet, Jo
tevreden klant
Hi Nacken, Dank voor de mooie 8! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Een energieke groet, Jo
Eerlijke verglijkbare prijzen geen gekke rekeningen essent doet wat die zegt ( Betrouwbaar )
Hoi Henk, Dank voor de mooie review, een 10! Beter kunnen wij ons weekend niet beginnen. Maak er een mooi weekeinde van! Een energieke groet, Jo
Ben al jaren klant, nooit problemen gehad. Duidelijke site, makkelijk in gebruik. De tarieven lopen gemiddeld mee met de rest niet de goedkoopste en niet de duurste. Wel zekerheid. Top.
Hi Bert, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! Een heldere review met mooie complimenten, dankjewel hiervoor! Een energieke groet, Jo
Goedemorgen Ben, Dank voor de mooie 9! Hier doen we het voor. Maak er alvast een mooi weekend van! Een energieke groet, Jo
Betreft verlengen jaarcontract.
Hi Harm, Dank voor je review. Eenvoudig en duidelijk, goed om te horen! Een energieke groet, Jo
Verlengd voor 3 jaar. Weet niet of dit het beste was, maar ik heb er geen verstand van.
Hi C.J. Vink, Dank voor deze review! Goed om te horen dat je zo tevreden bent. Maak er een mooi weekend van! Een energieke groet, Jo
Al vele vele jaren geen reden tot overstappen naar andere energieleverancier.
Hi Paul, Dankjewel voor deze top review, een 10! Wow, dat vinden we fijn om te horen. Laat het ons in de toekomst gerust horen wanneer je vragen aan ons zou hebben. Maak er een goed weekend van! Een energieke groet, Jo
Voldoende
Hi Cees, Dank voor je review! Een 6, voldoende zoals je zelf al aangeeft. Hopelijk kunnen we deze 6 in de toekomst opschroeven naar een mooie 7 of zelfs een 8. Ik hoor het graag wanneer wij je ergens bij kunnen helpen! Een energieke groet, Jo
Ik vind dit geen scherp aanbod. Ik ben sinds het Essent is al bij jullie. Ik betaalde het maandbedrag, maar ging eerst van en/of rekening en vanaf november 2012 dit rekeningnummer op mijn naam, mijn rekening tot verkoop huis in december 2012. Op dit adres heb ik weer voor Essent gekozen en nog steeds wordt het maandbedrag van dezelfde rekening afgeschreven. Ben eigenlijk dus al langer klant dan jullie zeggen. Vandaar dat ik dit geen scherp aanbod vind.
Dag Anita, Dank voor het feit dat je ons beoordeeld hebt en je eerlijke mening met ons deelt! Ik kan het mij heel goed voorstellen dat je graag een scherp tarief wil, zeker wanneer je al zolang klant bent. We proberen onze tarieven zo scherp mogelijk in te steken en marktconforme prijzen te hanteren. Stuur ons gerust een privéberichtje via Facebook en/of Instagram of benader ons via 0900-1550. Dan kunnen wij met je meekijken naar het aanbod en naar de mogelijkheden. Nogmaals dank voor de moeite om ons te beoordelen, ik hoor graag van je! Een energieke groet, Jo
Goede ervaring al 15 jaar lang
Goedemorgen Edward, Fijn om te horen dat je zo tevreden bent en dat al 15 jaar lang, dat is een mooi compliment. Dank daarvoor! Goed weekend gewenst! Een energieke groet, Jo
Essent is een goede betrouwbare solide partner in energie, vandaar al lang klant.
Hi Leo, Dank voor de mooie review! Fijn dat je ons als betrouwbaar en solide omschrijft, dat is een mooi compliment. Goed weekend gewenst! Een energieke groet, Jo
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch