goede service, goed behandeld

wel goed ik moet alleen een boete betalen omdat ik bij Energiedirect ben weg gegaan krijg ik die van jullie weer?

voldoende, een redelijke ervaring

Vind het niet netjes dat aan de telefoon te horen krijg dat je de boete als die toegekent wordt de zelfde dag wordt terug betaald als ik dat had geweten dat dit pas 3 maanden later zou worden brengt mensen in problemen krijg eerst eindafrekening van engie 189 euro betalen dan rekening 109 euro maand januarie dan weer 109 aan essent februarie bijna kosten deze overstap bijna 400 euro heb huilend aan de telefoon gesproken met eesent dat jullie mijn die 100 euro boeten per direct zouden terug betalen zo als mijn was belooft maar nee kreeg een mail dat dit pas over 3 maanden het geval was als deze mail jullie aan spreekt graag die 100 euro boeten per direct op mijn rekening dat is klandizie marijke

slechter dan verwacht

ik weet helemaal niet zeker of het wel een goede overstap was

Ik zou 100 EURO retour krijgen alleen nog niet gezien. Ervaring hoed

goede service, goed behandeld

Prima, helaas wel een minpuntje... Volgens de jongen die ik gesproken heb kan ik elke dag mijn verbruik zien. Helaas is dit dus niet zo. Beetje jammer

voldoende, een redelijke ervaring

De overstap boete zou door essent betaald worden, nu zie ik dat deze bij mij in rekening wordt gebracht

perfect, zeker aan te bevelen

ik heb geen enkel probleem ervaren gewoon top

goede service, goed behandeld

De introductie prima; verder is de termijn nog te kort om daar iets zinnigs over te zeggen

perfect, zeker aan te bevelen

Zeer vriendelijk en netjes afgehandeld aan de Telefoon

goede service, goed behandeld

Snel en gemakkelijk geregeld, alleen is mijn opzeg vergoeding niet door jullie betaald terwijl dit wel werd verteld voordat ik de overstap maakte, dit zou allemaal door jullie worden geregeld maar nee dus. Beetje misleidend, maar goed verder wel tevreden klant.

Zeer prettig. En duidelijk

Uitermate positief

perfect, zeker aan te bevelen

Het enige wat mij heeft verbaasd is de inning van de 1ste betaling. NUON betaalde je achteraf en bij Essent VOORAF? Binnen 2 weken 2 betaling Gas & Licht. NUON en Essent hoe kan ik dit verklaren?

Via internet

voldoende, een redelijke ervaring

Ben 50 jaar klant van Essent geweest. Nooit een aanbieding gehad. Ben 3jaar overgestapt naar een ander bedrijf, en heeft Essent zeker 6 keer gebeld of we terug wilde komen.

perfect, zeker aan te bevelen

Tot dusver goed, alleen ik heb een hoge boete van mijn oud leverancier....heb op 'mijn essent' een contactformulier ingevuld maar 10 dagen later nog niets gehoord. Dat vind ik dus niet zo mooi.

Vertrouwd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slecht. we zouden volgens afspraak pas 1 augustus 2019 klant worden bij jullie, wie betaald onze contractbreuk bij Nuon? Rachel v. d. Lem heeft dat geregeld.Gegroet.

goede service, goed behandeld

redelijk , ze hebben me alleen aan de deur wel een beetje voor de gek gehouden. Ik zou op een maandbedrag uitkomen van €145,- Als ik dat het hele jaar had betaald, moest ik dik terugbetalen met mijn verbruik. Dat had hij beter moeten inzien.

voldoende, een redelijke ervaring

Wij zijn best tevreden met de overstap naar Essent. Maar ik weet niet of alles al is geregeld, wat de elektriciteit betreft helemaal rond is.

voldoende, een redelijke ervaring

Tot nu goed....we zijn ongeveer midden januari van Engie naar jullie gegaan.Binnenkort dat is 27 maart gaan we verhuizen.We hebben van onze nieuwe woning de eindstand van het gas en stroom door gegeven. En hopelijk verloopt alles goed👍👍

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch