voldoende, een redelijke ervaring

niet helemaal goed afspraak was afschrijvingen te doen tegen het einde v d maand echter gebeurde dit al op 11 februari

goede service, goed behandeld

prima en vakkundige dame aan de telefoon

goede service, goed behandeld

Op een ding na. Ik kreeg toch een boeten van 80 uro. Boeten van nuion. En er was afgesproken dat jullie dat zouden betalen.

perfect, zeker aan te bevelen

Geen vlot en probleemloos. Duidelijke afspraken en geen gezeur achteraf.

goede service, goed behandeld

Moet nog even wennen, gaarne correspondentie per post en niet per email

tot op heden goed

Ja

goede service, goed behandeld

Was al klant en ben blij dat ik terug ben

voldoende, een redelijke ervaring

Via de klantenservice geen klant geworden; via een banner op internet was het goedkoper. Beetje vreemd, maar voor de rest alles in orde.

goede service, goed behandeld

De overstap verliep soepel en de informatie was makkelijk te vinden. Het is alleen jammer dat je het ''welkom cadeau'' pas aan het einde van het jaar ontvangt.

goede service, goed behandeld

Eerst wat irritant omdat ik niet van die aanbellers houd, maar verder prima voorlichting.

slechter dan verwacht

Ik was klant bij essent en kreeg vorig jaar een beter aanbod Hierop heeft essent mij een tegenaanbod gedaan waar ik dit heb geaccepteerd Hele vlotte verkoper fijne man goede babbel maar wat hij vergat te vertellen dat het overstappen mij veel geld zou gaan kosten daar de tijd tussen de twee overstappen niet gunstig voor mij zou zijn Ik nu dus een hoge jaarafrekening van de andere leverancier moet betalen Jammer dat dit niet duidelijk is gemaakt Ik had een goed gevoel wat nu wel weg is gegaan Ik steek ook hand in eigen boezem Als iets te mooi is dan moet je toch realistisch blijven nadenken blijf dit wel jammer vinden dat het niet duidelijk is verteld Dus hoop ik dat hier wat aan gedaan gaat worden

goede service, goed behandeld

tot nu goed en in afwachting van 100 euro opzegvergoeding! Mits dat ook probleemloos gaat , prima!

voldoende, een redelijke ervaring

Bij het gesprek is niet vermeld dat de afhandeling van de eventuele boete beperkt en later wordt verrekend! In dit geval moet ik nog geruime tijd wachten op deafwikkeling door Essent. Toegezegd is dat de boete zou worden verrekend en niet dat die beperkt is en pas op een late tijdstip wordt verrekend!

Zeer postief

goede service, goed behandeld

We zijn ooit eerder klant geweest bij Essent, en hebben nooit klachten gehad, en nu zijn we weer klant van jullie, prima !

voldoende, een redelijke ervaring

Heel Veel telefonische contact gehad met Essent i.v.m. meterstanden doorgeven. Deze meterstanden werden door Essent niet doorgevoerd in het systeem! Het inloggen op Mijn Essent was ook geblokkeerd!

voldoende, een redelijke ervaring

We hebben een contract voor 1 jaar afgesloten Na de hand bleek het voor 5 jaar😭Diverse malen gemaild, maar geen reactie Treurig op zulke manier klanten werven😤

Prima geregeld

Willemsplein 4