goede service, goed behandeld

Er was belooft dat ik geen kosten had met overstappen. Moest 80 uro aan nuion betalen. Dat is niet afgesproken. heb het ook aan men dochters verteld. En aam mijn vrienden. Nu beld nuion zo dat ik 250 van ze krijg als ik terug kom voor 3 jaar. 3 uur bellen ze.

Positief

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb er geen gevoel bij. Ik durf geen enkele energiemaatschappij, verzekering, bank en andere financiële instelling het keurmerk "betrouwbaar"te geven. Eerder het tegendeel. En dan zit ik er niet ver naast. Momenteel betaal ik aan Essent en aan Quint: dat is dus nog niet goed geregeld.

goede service, goed behandeld

Vertrouwd en goede informatie, uitleg.

perfect, zeker aan te bevelen

Gelukkig weer terug in het warme nest.

zeer slecht, onaanvaardbaar

kortom het was een grote puinhoop. Uiteindelijk is alles weer op zijn pootjes terecht gekomen. Toch lijkt het mij verstandig om de klanten vanaf de eerste aanvraag 100% service te verlenen. maar eind goed al goed

voldoende, een redelijke ervaring

Heb mij mateloos geërgerd aan "u ontvangt de opzegvergoeding ook al ongeveer 3 maanden na"de start van levering"en dan m.n. over het woordje al

goede service, goed behandeld

goed, alleen het duurt veel te lang voordat ik de opzegvergoeding terug krijg. 3 maanden is te veel. Graag met spoed.

goede service, goed behandeld

Het ervaren om klant te worden is allemaal stil verlopen. Behalve de na rekeningen van NUON Vielen tegen. EURO 115,= EURO 97,= en EURO 6,=. Dat vind ik een dure overstap.

goede service, goed behandeld

pas klant moet het nog afwachten.

perfect, zeker aan te bevelen

Prima, het ging allemaal probleemloos.

goede service, goed behandeld

Ben al eerder klant geweest.

goede service, goed behandeld

zou het niet nog kunnen zeggen,bij het afsluiten vind ik een nadeel dat je voor vijf jaar moet tekenen. en volgens mij had ik een vast tarief terwijl ik een mail had gekregendat ik een variabel tarief heb.

goede service, goed behandeld

Tot nu toe als zeer positief

goede service, goed behandeld

super goed ik ben zeer tevreden

positief

goede service, goed behandeld

Goed. Ik heb alleen nog een vraag. Hoe krijg ik mijn boete van 100€ terug van energie direct?

goede service, goed behandeld

Ik was altijd al klant bij Essent, ben zo stom geweest om over te stappen. Gelukkig ben ik nu weer bij Essent.

goede service, goed behandeld

Wij waren al 3 jaar gelede klant , maar per ongeluk kwamen we bij een ander terecht.

voldoende, een redelijke ervaring

Ben blij dat ik weer bij de trouwe leverancier terug ben .

voldoende, een redelijke ervaring

niet helemaal goed afspraak was afschrijvingen te doen tegen het einde v d maand echter gebeurde dit al op 11 februari

goede service, goed behandeld

prima en vakkundige dame aan de telefoon

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch