voldoende, een redelijke ervaring

Bij navraag bij mijn vorige energieleverancier bleek het volgende. Door hen is uitgerekend dat mijn nieuwe voorschot op basis van mijn verbruik zal leiden tot een aanzienlijke naheffing. Met het door u aangeboden voorschotbedrag heeft u mij dus zand in de ogen gestrooid. U deed het voorkomen dat ik bij u aanzienlijk voordeliger uit ben. Ik vraag me af of deze praktijken tekenend zijn voor uw organisatie.

goede service, goed behandeld

heb nog te weinig ervaring om een mening te vormen

goede service, goed behandeld

overstap lijkt goed te zijn verlopen. Ben niet tevreden over de verbruiksmanager , dit is niet meer van deze tijd, lijkt wel uit de vorige eeuw. Ben overgestapt van Eneco en die hebben een zeer goed gebruikt overzicht waar je per uur je verbruik op kunt zien. jullie krijgen van de netbeheerder de gegevens door, dus investeren in een actueel gebruiksoverzicht. gegevens per maand zijn niet meer van deze tijd. voor zo'n grote leverancier als Essent moet het toch niet zo moeilijk zijn om dit te realiseren.

makkelijk

gemoedelijk

voldoende, een redelijke ervaring

Jammer van mijn geen welkom geschenk

heel erg goed

voldoende, een redelijke ervaring

vind het wel jammer dat je eerst over moet stappen naar een andere leverancier en als je terugkomt krijg je wel bonus anders niet

slechter dan verwacht

Ik ben in het verleden jarenlang trouwe klant geweest van ESSENT. Dus de keus was niet moeilijk om weer over te stapoen . Het vervelende van dit verhaal is dat we ons eind 2018 hebben laten verleiden door NUON. Er werden toen bedragen en mooie verhalen geschetst, die in de werkelijkheid heel anders gingen uitpakken. (Belasting ed) Nu zitten we met een boete van bijna € 260,- Opzegvergoeding die we waarschijnlijk krijgen van ESSENT is €100,- terwijl er door de vertegenwoordiger aan de deur werd aangegeven dat het vollegige bedrag zal worden overgenomen. Helaas weet ik zijn naam niet meer . Het was een jongeman uit Nieuwegein volgens mij. Over dit voorval heb ik al gebeld met de klantenservice van ESSENT, en heb de eindrekening op de post gedaan. Hopelijk dat jullie mij als trouwe klant hierin goede service kunnen verlenen. In afwachting van uw reactie verblijf ik, M. Vogels - de Veth 06-23103602

goede service, goed behandeld

Goed. Ben in het verleden ook al klant geweest.

perfect, zeker aan te bevelen

goed om weer klant van essent te zijn alleen jammer van de 200 euro boete van nuon om naar essent te kunnen gaan.

goede service, goed behandeld

Geen verschil. Energie komt nog steeds uit de muur. Vind het jammer dat het verbruik niet in app kunt terugzien. Dus als jullie nog zo'n Nsure energielezer over hebben, Laat het maar weten.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Slecht

voldoende, een redelijke ervaring

Nog niet zo best! Er is al vrij vroeg geld afgeschreven, maar de beloofde 200 euro cashback hebben we nog niet ontvangen. Graag hoor ik wanneer we deze kunnen verwachten... [email protected]

goede service, goed behandeld

het is vervelend dat gezegd wordt dat de overstapboete ook betaald wordt maar als je niet oplet staat dat gewoon op je eindafrekening van de vorige leverancier. Moet je zelf weer actie voor ondernemen en uiteindelijk 3 maanden wachten voor je het (hopelijk) op je rekening hebt staan.

goede service, goed behandeld

Om klant te worden ging razend snel, maar een eigen account ho maar wel vijf keer gebeld ze hebben alle oude wachtwoorden en email van vorige keer verwijdert maar nog steeds kan ik er niet in hij geeft steeds aan dat er nog niet geleverd word op dit adres. En dit is waardeloos want nu kan ik ook niet mijn boete doorgeven van de vorige, en dat is toch twee keer €125.00 en dat is voor ons veel geld gezien de boete €520 is.

goede service, goed behandeld

Prima, niet opdringerig en via de mail steeds bericht bij overdracht en de standen van gas en licht. Nu de 150 euro nog, die is al toegekend voor de overstap boeten .

Goed!

perfect, zeker aan te bevelen

gewoon goed, heel begrijpelijk en keurig geholpen door een dame ( ben de naam kwijt)

goede service, goed behandeld

heel prettige informatie en afwerking

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch