Als je vragen heeft over je verbruik word je goed te woord gestaan.
Wat fijn om te horen dat je goed geholpen bent door ons! Hopelijk mogen we je nog jaren helpen met je energiezaken. Groetjes, Essent | Webcare
Goed voorstel gelijkwaardig aan maandbedrag oude contract
Fijn om te horen dat je tevreden bent met het contract André! En dankjewel voor je mooie review. Groetjes, Essent | Webcare
Vanaf het begin dat ik klant werd was de informatieverstrekking omtrent het energieverbruik voor mijn woning reden om bij Essent te bliven. Mijns inziens zijn de prijzen voor energie bij Essent zeker niet te hoog in vergelijking met die van andere aanbieders. Daarenboven heb je nog voordeel als je besluit om langer klant te blijven!
Wat een mooie review Karel! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen hiervoor, wij waarderen dit enorm. Groetjes, Essent | Webcare
nog nooit klachten gehad
Wat fijn om te horen Marijke! Hopelijk kunnen we je nog jaren van dienst zijn zonder klachten ;) Groetjes, Essent | Webcare
Altijd prima
Super fijn om te horen Ria! Dankjewel voor je mooie review. Groetjes, Essent | Webcare
Dankjewel voor je mooie 9 Rixt! Groetjes, Essent | Webcare
Ik heb geen vervelende ervaringen gehad met Essent en vertrouw de leverancier ook volledig.
Super fijn om te horen Matthijs! Dankjewel voor je mooie review. Groetjes, Essent | Webcare
Al 46jaar lid.
Dag Frans, Wauw 46 jaar! Dat is echt een lange tijd! Wij waarderen het enorm en ik wil je bedanken dat je de tijd hebt genomen voor deze review. Groetjes, Essent | Webcare
Ben al 56 jaar klant, via Gem. M'tricht, Nutsbedrijven........etc. bij Essent.
Wow! 56 jaar! Dat is al een erg lange tijd, hopelijk kunnen we dit nog jaren doorzetten samen. Dankjewel voor je mooie review. Groetjes, Essent | Webcare
Nooit problemen gehad met levering en contact.
Super fijn om te horen Freddy! Groetjes, Essent | Webcare
Een tevreden klant
En wij zijn tevreden dat we een tevreden klant hebben Annie! Dankjewel voor je mooie review en de tijd die je hebt genomen hiervoor. Wij waarderen dit enorm. Groetjes, Essent | Webcare
Voor vaste trouwe klanten van meer dan 45 jaar zou Essent als blijk van waardering wat meer korting kunnen geven, zeker op langlopende contracten.
Dankjewel voor je mooie 8 Jos! Ik kan goed begrijpen dat je als vaste klant ook graag wat extra korting wil. Wellicht dat we dit in de toekomst weer kunnen aanbieden. Groetjes, Essent | Webcare
Altijd goede ervaringen.
Wat fijn om te horen Marianne! Up to date zijn, is natuurlijk ook erg belangrijk. Groetjes, Essent | Webcare
Misschien andere aanbieders goedkoper maar ben geen wegloper weet nu wat ik heb en krijg
Fijn om te horen Jan! Dankjewel voor je mooie review. Groetjes, Essent | Webcare
makkelijk overstappen
Eigenlijk heb ik dit eerder al gedaan, maar nu blijkt door een telefoontje dat dit misschien niet het geval is?
Goed bedrijf leuke acties goede prijs
Ik ben tevreden
Hallo, Dank je wel voor mooie cijfer en om te laten weten dat je ene tevreden klant bent. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Altijd goed aanbod
Hallo Joop, Al meer dan 50 jaar klant jeetje dat is gewoon een halve eeuw. Dank je wel voor je mooie review. Hopelijk kunnen wij nog lang genieten van jou als trouwe klant. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Ik ben al heel lang bij essent en zeer tevreden
Hallo Lia, Een cijfer 10 dat is echt super mooi, dank je wel daarvoor. Wij zullen ons best doen om jou als tevreden klant te behouden. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Nooit problemen, voldoende info.
Hallo Rob, Bedankt voor je mooie cijfer en het delen. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Niet aan te merken, al meer dan 10 jaar prima levering, gunstige tarieven en heldere afspraken.
Hallo Karin, Dank je wel voor het delen van jouw ervaring met Essent. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Essent houd mij goed op de hoogte van de ontwikkelingen in de energiemarkt.
Hallo Herman, Wat fijn om te horen dat je onze inzet waardeert. Dank je wel voor je mooie review. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Tevreden misschien duidelijk een jaar afrekening
Hoi, Bedankt voor je mooie review, ik zie dat jouw jaarafrekening in oktober komt. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch