goede service, goed behandeld

Prima. Bij de overstap was ik echter in de veronderstelling/ was het de afspraak dat de tussenpersoon (Westbespaarcoach) zou regelen dat de opzegboete (bij de vorige leverancier) vergoed zou worden. Daar ben ik uiteindelijk zelf nog achteraan gegaan. Dat is nu overigens ook opgelost.

slechter dan verwacht

Het heeft me uiteindelijk heel veel geld gekost.. Krijg maar 250 terug heb wel 350 schuld..kreeg een rekening van 800 euro...had het beter niet kunnen doen

voldoende, een redelijke ervaring

Prima, na dat de voorkant was ingeregeld. Wat niet geweldig ging. Had achteraf het idee dat ik bewust was geleid naar de akkoord knop. Voelde achteraf niet ok. Dat moeten jullie echt anders doen. Verder daarna niets meer van gemerkt. Dus dat is prima. Alles werd geregeld.

goede service, goed behandeld

Erg klantvriendelijk, de juiste informatie netjes op tijd.

Als is goed geregeld

goede service, goed behandeld

wat moet ik daar op antwoorden. Het heeft geen pijn gedaan

goede service, goed behandeld

We werden een beetje overrompeld door de aanbieding van € 250,-- terug. Bij nader inzien moesten wij wel € 200,-- extra betalen aan Eneco. Dus gaan we er maar € 50,-- op voor uit. De € 250,-- komt ook pas na 12 weken. Was niet over te onderhandelen. Eneco heeft een keurige deal over de betaling met ons afgesproken. Uiteindelijk heeft de laatste medewerker die wij bij u aan de telefoon hadden ook gezorgd dat wij pas elke 26e van iedere maand hoefden te betalen. Dit was wel weer keurig.

goede service, goed behandeld

Ikwas al jaren lid van tevoren

zeer slecht, onaanvaardbaar

4 keer bellen voor een overzetting van naam en e-mail en dan nog de hele zooi verkeerd, moest het uiteindelijk zelf op de site veranderen en maar hopen dat dat wel duidelijk was en door kwam

goede service, goed behandeld

dubbel. service/uitleg ed. in orde. Alleen heb ik de overstap in de winterperiode gemaakt, waardoor ik van mijn vorige energieleverancier nog een behoorlijke nabetaling (€240,-) heb moeten doen vanwege de duuurdere wintermaanden. Zat op dat moment niet op zo'n extra rekening te wachten. Hier had ik wel voor gewaarschuwd mogen worden, door jullie, voordat ik de overstap maakte, anders had ik dit niet in januari gedaan, maar in ieder geval gewacht tot aan de zomer!!Mij zijn teruggaven beloofd, waar ik tot op heden nog geen bevestiging in heb gekregen, namelijk een teruggaaf aan het einde van ieder kalenderjaar (3 jaar lang) van €176,13. De boete die ik heb moeten betalen aan mijn vorige leverancier van €100,- vanwege contractbreuk, krijg ik ook pas over 3 maanden terug, vind dit wel erg lang duren.

voldoende, een redelijke ervaring

Tegenstrijdige communicatie en ontbrekende informatie

goede service, goed behandeld

Ik heb tot nu toe nog niets van Budgetenergie ontvangen wbt afrekening. Verder is alles gladjes verlopen.

Weer fijn!

goede service, goed behandeld

ik was altijd al klant van Essent maar nu weer terug!! goede ervaring met Essent

goede service, goed behandeld

Improvers heeft mij goed geadviseerd en een voorstel gedaan waar ik erg blij mee ben.

prima geen problemen gehad

Willemsplein 4