goede service, goed behandeld

goede overstap zonder problemen tot nu toe

Nog maar 1 x afgeschreven dus nog niet veel ervaring

goede service, goed behandeld

Mijn vriend vertelde me over Essent.Voriege maand tekende ik een contract voor de levering van gas en elektriciteit.Ik tekende voor een jaar en ik wilde 3 jaar veranderen omdat ik las dat je een cadeaukaart of korting kunt krijgen.Als het niet mogelijk is, geef ik het na een jaar opzeggen :(

voldoende, een redelijke ervaring

Ja maar ik vind de app niet zo duidelijk de verbruiksmanager. En ik wil de datum veranderen dat het termijn bedrag afgeschreven wordt.Maar ik kan nergens vinden hoe dat moet?

zeer slecht, onaanvaardbaar

Heel moeizaam

Goed!

gord

Tot nu toe ok.

super

zeer slecht, onaanvaardbaar

Mijn moeder was al klant en wel al 55 jaar. En het enige wat ik wilde voor haar dat ze geen variabele contact meer had. Maar daar is heel veel verkeerd mee gegaan. Ze kreeg in eens een nieuw klantennummer en hier door een afrekening in de winter. En dit kon niet meer recht gezet worden. Nu kan ze het wel maandelijks betalen maar dat was niet de bedoeling. Ik vindt als bij jullie zo een grote fout gemaakt wordt dan moet de klant daar niet voor boeten.

tot heden prima

voldoende, een redelijke ervaring

Essent komt niet zijn afspraken na. op 18 februari kregen we deze mail. Beste heer, mevrouw, Bedankt voor uw verzoek. Binnen 7 dagen laten we u weten of u in aanmerking komt voor een opzegvergoeding. Met vriendelijke groet, Klantenservice Essent Het gaat hier over 200.- euro. Wat voor ons veel geld is en het hard nodig hebben. Met vriendelijke groet, Bas Drent

voldoende, een redelijke ervaring

Overstap geen probleem, aanpassen van termijnbedrag of andere gegevens inzien in mijn Essent daarin tegen wel Is al de hele maand onmogelijk

voldoende, een redelijke ervaring

Bij De overgang van Vorige leverancier naar essent 100 euro zelf moeten betalen, terwijl essent alles zou regelen zonder kosten.

goede service, goed behandeld

Was al jaren klant bij Essent maar na een foute overstap naam Nuon weer terug naar Essent . Nu nog afwachten wanneer Essent overstapboete terug betaald , dan is alles weer zoals het was .

perfect, zeker aan te bevelen

Het contact is verlopen via Onafhankelijke Energievergelijker www.energievergelijker dd.11.01.2019. 3 dagen later kreeg al van U per e- mail de energieovereenkomst. Zeer snelle afhandeling met een weekend ertussen.

goede service, goed behandeld

ben meer als 20 jaar klant geweest en heeft nooit problemen op geleverd tot dat ik vorig jaar voor mijn vakantie op een K.U.T. wijze er in ben getuint door middel van een mooi verkoop praatje van een andere maatschappij huismerk energie en dat dat veel geld heeft gekost zo n honderd 150 euro om het niet door te laten gaan maar er was niks meer aan te doen van beide kanten daar betaal ik nu de prijs voor dus misschien daar iets mee doen voor de volgende klanten. Met vriendelijke groet M.J.Kuipers

Top.

prettig