GOED

Zonder problemen

zeer slecht, onaanvaardbaar

niet zo best,gebrek aan informatie,sinds 1 januari heb ik betaald aan nuon 2132.17 EN AAN ESSENT 617.00. GRAAG UITLEG HOE DIT KAN

goede service, goed behandeld

Ik heb nog geen idee maar mijn maandkasten zijn binnen 1 masnd met €15 gestegen. Dus ik wacht t nog even af. Ook heb ik niog geen geld terugontvangen van een boete van nuon dat ik binnen3 maanden zou ontvangen. En nu zie ik dat er standaard ja staat op de vrag of ik essent aanbeveel en ik krijg dat niet weg om nee inte vullen slecht zaak

goede service, goed behandeld

Prima, ik heb er weinig van gemerkt

slechter dan verwacht

Ik zou een overstapvergoeding krijgen Heb hierover een mail gestuurd Nog niets gehoord.

slechter dan verwacht

In eerste instantie was ik zeer tevreden, maar de afwikkeling verloopt rommelig en nu heeft Nuon weer een bedrag afgeschreven. De jongen die ik als eerste aan de lijn had, haf het anders voorgesteld dan wat het uiteindelijk werd. Toch een boete (die keurig snel is terugestort door Essent) en nu weer gedoe met Nuon. Om in een maand 500 aan energie kwijt te zijn, is gewoon belachelijk.

zeer slecht, onaanvaardbaar

zeer zeer slecht !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

voldoende, een redelijke ervaring

Geen goede ervaring ,Ben inmiddels weer terug naar engie.ze vertelde mij dat Ik 108,00 moest Gaan Betalen ,en er werd 132, afgeschreven

voldoende, een redelijke ervaring

ik voel me er ingeluisd omdat ik niet ben geinformeerd dat ik bij de overstap €300 boete moest betalen aan de vorige leverancier (NLE). Ik probeerde met uw klantenservice contact op te nemen maar daar was niet door heen te komen. U begrijpt dat ik met zeer gemengde gevoelens bij u terecht ben gekomen. Uiteindelijk blijkt het verschil met de vorige leverancier nauwelijks de moeite waard te zijn geweest en kost me de overstap me dus een aanzienljk bedrag.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik wacht nog op mijn tegoed bom van wehkamp

Geen mening

Goed tot nu toe

perfect, zeker aan te bevelen

Overstap ging prima, alhoewel ik een dubbele voorschot maand voor februari moest betalen. Mijn oude leverancier heeft februari maand in rekening gebracht.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch