Prima!

goede service, goed behandeld

Dat weet ik nog niet; ik heb nog geen antwoord gekregen op de vraag of mijn overstapboete bij mijn vorige leverancier door Essent wordt vergoed.

goede service, goed behandeld

Was reeds klant in het verleden. De verbruiks doorgave via slimme meter werkt nog niet.

goede service, goed behandeld

Beetje overrompelend. Verzoeke het door mij bij NLE betaalde boetebedrag ad euro 100 over te willen maken op mijn rek.nummer NL95INGB0002052673

goed ervaren

goede service, goed behandeld

ik vond het waarmee de mendy die bij mij aan de deur kwam super goed neem de tijd voor goede uitleg en het is een hele goede aanwinst zonder haar was ik denk niet bij jullie terecht gekomen

voldoende, een redelijke ervaring

Waardeloos! In het contract zat meteen al een fout over de ingangsdatum. Van het door mij gebruik maken van de 14 dagen bedenktijd is niets mee gedaan. Op alle mailtjes die ik kreeg kon ik niet reageren vanwege de no-reply.

ging vrij snel

goede service, goed behandeld

Prima Alles goed en snel geregeld

perfect, zeker aan te bevelen

Prima goede naam goed bedrijf.iedereen is bekend met essent

het ging snel.

&&&

goede service, goed behandeld

Goed. Alles snel geregeld.

voldoende, een redelijke ervaring

Eerlijk gezegd voel ik me er meer ingeluisd,door de energie coach die maar hier voor heeft benaderd.Hij gaf mij zo de indruk dat het beter was om over te stappen en ik nog € 5 kon besparen.Mijn huidige energie maatschappij( energie direct) werd zo vaak genoemd dat ik dacht ik iemand van hun aan de lijn had. Ik woon in een 0 op de meter woning en had nooit in de winter maanden moeten overstappen,nu hebben mijn zonnepanelen nog niets opgewekt,en kreeg ik een vette eind afrekening van mijn maatschappij.Nog een belletje aan gewaagd,maar helaas. Mooie provincie voor de beste man die mij hier voor benaderd heeft,voor mij een zure appel en een enorme extra kosten post. In het programma kassa kwam dit ook nog na voren, ze weten de mensen precies te benaderen.Ga hun ook nog een mail sturen.Jammer dat jullie deze " tussen personen" nodig hebben om aan kanten te komen! Vriendelijke groet, M.de Vries

was al eerder klant

Willemsplein 4