goede service, goed behandeld

Ik was al ongeveer 44 jaar klant voor de onderbreking van 1 jaar. Bovendien heb ik een arbeidsverleden van 40 jaar bij ESSENT en zijn voorgangers. Dus een beetje sentiment speelt in dit geval ook mee.

perfect, zeker aan te bevelen

Teleurstellend, Ik dacht dat de overgang goed geregeld was totdat ik toevallig (ik kijk niet zo vaak in mijn mailbox) een bericht van Essent lees met een herinnering /aanmaning om mijn rekening te betalen met als stok achter de deur een boete ! waarom kan dit niet automatisch zoals bij mijn vorige leverancier, ik heb dit bij de overgang trouwens aangegeven en heb hiervoor getekend !

perfect, zeker aan te bevelen

Heel positief. Snelle service. Vriendelijke dame.

zeer slecht, onaanvaardbaar

slecht

voldoende, een redelijke ervaring

de verkoper zou nog telefonisch contact opnemen in de week na de afsluiting maar we hebben niets meer gehoord Dus komt zijn afspraak niet na

goede service, goed behandeld

Ik ben pas klant geworden en kan dus nog geen ervaring melden

Goed.

slechter dan verwacht

slecht i.v.m binnen 6 maanden met 25% te verhogen

goede service, goed behandeld

elke keer komen we weer bij jullie terug bevalt gewoon goed alleen heb ik deze x mijn vergoeding contractbreuk nog niet terug ontvangen

voldoende, een redelijke ervaring

Dat is tot nu toe een bijzonder slechte ervaring, welke ik ook reeds telefonisch heb doorgegeven. Ben klant geworden bij Essent door tussenkomst van een callcenter. Deze meneer beloofde mij € 100, retour. Kijk ik op de site van Essent zie ik een cashback van € 250,00 + een stel Philips Hue lampen twv € 200,00. U begrijpt dat ik mij behoorlijk in de maling voel genomen. Hoop dat ik nu wel een reactie van u terug krijg.

goede service, goed behandeld

Naar Essent toe heb ik niets te klagen echter krijg ik van mijn oude leverancier een enorme rekening. Dat had ik totaal niet verwacht en is een heel nare bijkomstigheid in deze overstap. Ik word door Engie geacht een rekening van zowat € 500,- te voldoen . Hebben jullie hier een advies of idee waarom zo iets kan gebeuren?

perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke uitleg en super snel geregeld!

perfect, zeker aan te bevelen

Tot nu toe helemaal goed. Nu alleen nog even afwachten of het betalen van de opzegvergoeding van de vorige ook goed gaat. De verkoper aan de deur was uitstekend!

goede service, goed behandeld

Heel goed, ik hoefde niet veel zelf te doen

voldoende, een redelijke ervaring

De contractbreuk van €200,- is reeds door butget energie van mijn bankrekening afgeschreven. Die kosten zouden jullie op je nemen. Ik had niet verwacht dat ik die eerst zelf moet betalen,en daarna van jullie terug zou krijgen. Ik ga ervan uit dat dit opgelost wordt ,zodet ik het bedrag op mijn rekening terug kan vinden.

voldoende, een redelijke ervaring

De overstap was snel en leek goed geregeld. Ik heb specifiek gevraagd bij het overstapgesprek of er nog addertjes onder het gras waren met betrekking tot extra kosten. Die waren er niet volgens de vertegenwoordigster. Ik heb daarom contact met haar geprobeerd op te nemen, kreeg een week later een smsje dat zij niet meer werkzaam was voor het bedrijf en dat ik contact moest zoeken met iemand anders. In de tussentijd heb ik telefonisch contact opgenomen met de klantenservice van Essent, om aan te geven dat tijdens het aanmeldgesprek niet alle bijkomende kosten zijn besproken. Dit heeft tot gevolg dat ik toch een betaling moet doen van 100 euro aan mijn oude leverancier ivm een cadeaukaart die ik tijdens het afsluiten heb ontvangen. Ik vond het erg vervelend om te horen tijdens dat gesprek dat ik werd gewezen op wat er in het contract stond en dat de fout die gemaakt is tijdens het aanmeldgesprek daarmee werd afgedaan. Ik wilde vervolgens het contract ontbinden, maar daar was ik volgens de medewerker te laat mee en ik kon dus niets doen. Ik vind dit een erg vervelende start van een nieuw contract en ik had gehoopt dat hier nog iets aan te doen viel. Teleurstellend genoeg kon uw organisatie mij hierin niet tegemoet komen. Om die reden zou ik Essent ook niet aanbevelen aan anderen.

goede service, goed behandeld

was reeds klant, even naar Nuon, toch snel weer terug.

Goed is makkelijk gegaan

voldoende, een redelijke ervaring

Kontrakt is niet correct afgehandeld. De boete betaling zou door essent geregeld worden. Dit heb ik nu zelf moeten doen. Was niet afgesproken.

voldoende, een redelijke ervaring

Heb alles online geregeld, hoefde maar na de site te gaan. Hup en klaar

goede service, goed behandeld

nog niet te benoemen je doet het zelf

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch