goede service, goed behandeld

Wacht nog steeds op een reactie n.a.v. mijn telefoontje Essent heeft al wel 50 euro van mijn rekening gehaald, ongehoord klacht is nog in behandeling.

perfect, zeker aan te bevelen

Jullie doen wat jullie zeggen alleen gepeperde eindafrekening van Nuon maar daar kunnen jullie niks aan doen

Prima tot nu

goede service, goed behandeld

Pijnlijk. Beveel nooit iets aan laat ieder de vrije keus

goede service, goed behandeld

Goed ,ik ben Mevrouw Carette ,Meneer Carette bestaat niet . Vriendelijke groet. Noëlla Carette

Prettig contact

Prima, keurig geregeld

goede service, goed behandeld

Wanneer ik had geweten, dat ik in de maand Februari 2 maal energiekosten en de afrekening had moeten betalen, had ik het waarschijnlijk toch niet gedaan. EUR. 600,-- is toch wel veel. Wij komen van Engie, die berekent achteraf en Essent berekent vooraf en de afrekening van Engie. En ik werd ook niet echt goed geholpen door Essent, er werd niet meegedacht. Ik ben van mening, dat jullie dat wel aan je klanten moet vertellen. Dus een compensatie vind ik zeker op z'n plaats.

Soepel

goede service, goed behandeld

Ik ben wel eens eerder klant geweest. Was zeer tevreden daarom ben ik weer terug gekomen. Alleen ik heb de cadeau (thermostaat) nog niet ontvangen, in de mail staat binnen 4 weken.

Vooralsnog prima.

perfect, zeker aan te bevelen

iemand belde me met een aanbod

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zo blij dat ik nu klant ben bij Essent

perfect, zeker aan te bevelen

Ik was al eens klant van Essent dus ik wist waar ik aan begon

goede service, goed behandeld

Prima en goede voorlichting van de persoon die bij ons was.

voldoende, een redelijke ervaring

Essent heeft er moeite mee om gemaakte afspraken om o.a. een voucher twv €100,- m.b.t. E-thermostaat tijdig op te leveren. Na 3x telefonische melding nog steeds niet afgehandeld. Nieuwe Ness E-thermostaat blijkt ook niet meer leverbaar. Nieuwe klant worden ging idd voorspoedig, maar lopende zaken blijken erg moeizaam te verlopen. Dit geldt ook voor advies voor mijn ouders welke al jaren trouwe klant zijn van Essent. In 3 maanden tijd een prijsstijging van €20/mnd doorgevoerd terwijl een nieuw contract dit had kunnen voorkomen. Geen enkele aantrekkelijke aanbieding en/of korting meer mogelijk bij een nieuw contract voor bv 1 jaar of 3 jarig contract. Heb mijn ouders geadviseerd na 10- tal jaren trouwe klant om over te stappen naar andere aanbieder. Een management reactie zou ik erg op prijs stellen.

slechter dan verwacht

Ik dacht een vertegenwoordiger van Essent aan de telefoon te hebben. achteraf en het programma Radar, krijg ik de indruk met een colportage bedrijf van doen te hebben, vind ik erg minder, en heb nog overdacht of ik op het argument van valse informatie het stop te zetten. Ik heb geen spijt overgestapt te zijn naar Essent de juffrouw aan de telefoon was uiterst correct dus heb ik het maar zo gelaten. Maar tocht geen goed gevoel bij dat je in het otje genomen bent.

goede service, goed behandeld

De telemarketeers doen zich tijdens het telefoongesprek voor als medewerkers van Essent, terwijl je weer dat dat niet het geval is. Dat doet afbreuk aan de geloofwaardigheid. Het zijn verkopers met (te) gladde praatjes. Als het aanbod van Essent goed is, is dat allemaal niet nodig.

Goed en duidelijk geïnformeerd

zeer slecht, onaanvaardbaar

Het nieuwe contract staat nog steeds niet in het dossier!

slechter dan verwacht

Mijn opzegvergoeding is nog steeds niet ontvangen...ik vind heel slecht geregeld...ik ben allewnstaande vrouw...voor mij 200 eueo is heell veel geld...waaron duurt zo lang ik snap het niet...

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch