Dit is dacht ik de derde keer dat ik een driejarig contract bij u afsluit (er zit tussen het eerste en tweede contract wel een periode met leveranties door een andere aanbieder). Het is mij goed bevallen. Ook in de periode van het begin vd Oekraïene oorlog met exploderende energieprijzen bent u uw verplichtingen vlgs contract correct nagekomen.
Hoi Hans, Wat een ontzettend mooie review heb je geplaatst. Super bedankt hiervoor. Wij blijven uiteraard ons best doen om onze klanten zo goed mogelijk naar tevredenheid te helpen. Fijne dag verder. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Op verschillend inlog momenten is er steeds een prijs verschil, ook met de jaar korting zeer verwarrend
Hoi Robert, Wat goed dat je hier aangeeft dat je het verwarrend vind dat tarieven en kortingen steeds wijzigen. De tarieven worden standaard elke 1e dag van de maand opnieuw berekend en de contracten (dus ook de kortingen) aangepast. Het komt inderdaad ook voor dat tussendoor ook tarieven en contracten wijzigen, als wij opnieuw moeten inkopen en de marktprijzen zijn gewijzigd dan wijzigen bij de leveranciers de tarieven ook. Excuses dat het verwarring geeft, je mag indien je vragen hebt ook bellen met de klantenservice op telefoonnummer 0900-1550. Of een mail sturen met je klantgegevens naar [email protected]
de prijzen zijn bij jullie een stuk hoger dan bij mijn nieuwe maatschappij zodoende mijn overstap. jammer want het is altijd goed gegaan.
Hoi Mieke, Wat jammer om te horen dat je na zoveel jaren trouwe klant alsnog bent overgestapt. Ik wil je bedanken voor je review en wie weet vinden we elkaar in de toekomst weer. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
nog nooit klachten gehad ,altijd prima geholpen
Hoi Willie, Super fijn om e horen dat je nog nooit klachten hebt gehad, laten we dit samen ook zo houden. Dank je wel voor je mooie review. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Zou gaarne een hogere korting willen hebben ieder jaar en lagere tarieven gas en licht. Gaarne ieder jaar een korting van 300 euro, omdat jullie acties hebben van een jaar korting en lagere tarieven per jaar
Hoi Leon, Leuk dat je ons via dit kanaal hebt gevonden. Ik denk dat iedereen wel elk jaar een nieuwe energiekorting wil en lagere tarieven. De tarieven zijn afhankelijk van de marktprijzen en de energiekorting wijzigt ook vaak. Ik zie dat je een mooi contract voor drie jaar vast hebt afgesloten met ook een mooie energiekorting. Bij een contract voor 3 jaar vast blijft je deze tarieven voor stroom en gas behouden gedurende de looptijd. Enkel de netbeheerkosten en energiebelasting kunnen wij als leverancier niet vast zetten. Ik wens je een fijne dag verder. Groetjes Mariska. Webcare Essent
mijn leven lang al klant bij Obragas / Essent
Hi Pierre, Leuk om te horen dat je al jaren klant bent bij ons. Dit willen we ook graag zo houden. Dank je wel voor je review! Groetjes, Asma / Team Webcare
Ik vind het fijn dat ik voorlopig weer een jaar zekerheid heb.
Hi Anita, Leuk om te horen dat je goed en snel bent geholpen. Ook voor ons fijn dat we je nog een jaar zekerheid mogen geven! :) Groetjes, Team Webcare
Voor mijn gevoel betaal ik een eerlijke prijs voor stroom en gas. Heb meerdere leveranciers vergeleken en de aanbieding die Essent mij bied is scherp op het moment van schrijven.
Hi Niek, Heel fijn om te lezen dat je een goed gevoel hebt bij ons. Wij proberen ook zo scherp mogelijke aanbod te bieden aan onze klanten. Groetjes, Asma / Team Webcare
Volledig onvoorspelbaar en onvoldoende informatie over wanneer je contract moet/kan verlengen. Scheelt honderden euro’s!
Dag S, Wat jammer om te horen dat er veel onduidelijkheid is rondom verlengen. Je kunt ongeveer 3 maanden van tevoren verlengen. Als je hier hulp bij nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Je kunt ons telefonisch bereiken: 0900-1550, via de chat (op de website) of anders via social media. Groetjes, Essent | Webcare
De afweging blijft moeilijk
Begrijpelijk dat het lastig is om bepaalde zaken af te wegen bij een energiecontract. Als wij je ergens mee kunnen helpen, horen we dat graag! Zo is er altijd ruimte voor overleg om een goede afweging te maken. Groetjes, Essent | Webcare
Geweldige review Hubert, dankjewel voor de moeite die je hebt genomen! Groetjes, Essent | Webcare
het is altijt naar wens
Fijn om te horen dat alles naar wens is! Groetjes, Essent | Webcare
nvt
Super review dankjewel! Fijn dat alles naar tevredenheid werkt! Groetjes, Essent | Webcare
Overzichtelijk
Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is Bert! Groetjes, Essent | Webcare
Heel goed.
Dankjewel voor je mooie, korte maar krachtige review Marijke! Groetjes, Essent | Webcare
Gemakkelijk en voor mij een goed aanbod om klant te blijven
Super fijn om te horen Caroline! Dankjewel voor je mooie review. Groetjes, Essent | Webcare
Gewoon standaard lijstje
Top Dennis! Dankjewel voor je review. Groetjes, Essent | Webcare
Ik heb 2 weken geleden gekozen voor een VAST contract.... Waarom krijg ik geen bericht dat ik ook voor VAST CONTRACT van 3 jaar heb getekend.... Duidelijk op de site of a4 ...Waarom die onduidelijkheid...WAAROM ??
Dag Leon, Wat vervelend om te horen dat er onduidelijkheid is rondom je contract. Ik wil je graag vragen om even contact op te nemen via social media. Zo kunnen we je verder helpen. Groetjes, Essent | Webcare
De complete informatievoorziening maakt een vergelijking met andere aanbieders niet alleen simpel eenvoudig en zichtbaar, maar geeft ook weer dat de aanbieding redelijk is en straalt vertrouwen uit m.b.t. relatie leverancier/klant. Vandaar voortzetting, alhoewel Essent niet de goedkoopste is. Kwaliteit speelt hierin voor ons ook een primaire rol.
Dag Sybren, Wat een mooie review! Hartelijk dank dat je de tijd hebt genomen om deze voor ons te maken. En super fijn dat de kwaliteit goed is. Wij waarderen dit enorm. Groetjes, Essent | Webcare
Altijd goed advies ...ik ben voor zekerheid.
Zekerheid is altijd fijn Henny! Fijn om te horen dat je tevreden bent. Groetjes, Essent | Webcare
Ze houden je op de hoogte met vetanderingen en als je contract afloopt.
Wat een mooie review Thom! Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze voor ons uit te typen. Wij waarderen dit enorm. Groetjes, Essent | Webcare
Mijn ervaring met Essent is uitstekend. Hoop dat dit ook zo blijft!!!!
Wat super om te horen! Hopelijk kunnen wij je nog jaren van dienst zijn! Groetjes, Essent | Webcare
ben zeker tevreden, maar zie en hoor dat nieuwe klanten meer en beter e aanbiedingen krijgen, terwijl we al zeker 40 jaar bij u stroom en gas afnemen en nooit overgestapt zijn.
Dag Annemie, Ik kan goed begrijpen dat het oneerlijk voelt als je ziet dat nieuwe klanten een ander contract krijgen. Het contract voor de nieuwe klanten is gebaseerd op een energiekorting, hierdoor lijkt het contract goedkoper. Toen je klant bent geworden bij ons, heb je dit waarschijnlijk ook gekregen. Hopelijk kunnen we binnenkort ook weer een energiekorting geven aan onze bestaande klanten. Het is voor ons ook belangrijk om nieuwe klanten te blijven trekken. Maar desalniettemin, waarderen wij jullie ook zeker als vaste klant! 40 jaar is een erg lange tijd! In ieder geval, bedankt voor je review. Hopelijk kunnen we jullie nog jaren van dienst zijn. Groetjes, Essent | Webcare
Dag Arjan, Dankjewel voor je mooie en duidelijke review! Wij waarderen dit enorm. Groetjes, Essent | Webcare
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch