goede service, goed behandeld

Tot nog toe uitstekend. Het overstappen was eenvoudig en verliep probleemloos. Hoop dat u dit niveau behoudt!

goede service, goed behandeld

Goed, maar er veranderd bijna niets alleen mag Essent nu de rekening sturen. Stroom blijft stroom Gas blijft gas

Is prima verlopen

perfect, zeker aan te bevelen

Prima fijn gesprek gehad.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik vind het een enorm minpuntr dat ik mijn terugbetaling van de afkoopsom na een maand klant bij jullie nog steeds niet heb ontvangen. Kon drie maand duren begreep ik?? Voor mij echt een groot minpunt.

slechter dan verwacht

Niet best helaas veel Gedoe en gezeur met oude leverancier. Had beter kunnen boijven

goede service, goed behandeld

Wel goed alleen nu nog hopen dat jullie de overstap korting naar ons overmaken

Matig

Prima,alles was goed geregeld

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb van de vorige maatschappij een boete gekregen van €600,- normaal neemt de nieuwe maatschappij dit voor zijn rekening !!

Prima!

voldoende, een redelijke ervaring

Ik was al klant, maar het contract liep af, dus een nieuw contract.

perfect, zeker aan te bevelen

Is zonder problemen verlopen, dus positief.

goede service, goed behandeld

Allemaal duidelijk verlopen alleen hadden we de overstap niet jn deze periode moeten maken. Wij hebbsn een behoorlijk hoog bedrag aan Nuon moeten betalen voor de laatste periode bjj hen. Dit is precies in de tijd waarop er veel gas is verbruikt. Als wij dit hadden geweten hadden we nooit overgestapt. Beloofd dat wij er wijzer van zouden worden maar wij leggen er nu honderden euro's bij

Fantastisch

perfect, zeker aan te bevelen

was al vertrouwd met jullie. Is goed om weer terug te zijn

goede service, goed behandeld

Prima (bijna) geen opmerlingen.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik vind als jullie mensen langs de deur sturen Oke maar zorg dan wel dat de mensen de juiste informatie krijgen dat ze weten waar ze aan toe zijn en geen lange verhalen en vooral nu iedereen gestrikt word met hoge rekeningen en geen compensatie eerlijkheid duurt langer dan oplichten

slechter dan verwacht

Slecht ik hef de boet e rekening opgestuurd en kriy een mail dat het niet vergoed worden dat is erg slecht is mij beloofd

goede service, goed behandeld

Wacht nog steeds op een reactie n.a.v. mijn telefoontje Essent heeft al wel 50 euro van mijn rekening gehaald, ongehoord klacht is nog in behandeling.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch