goede service, goed behandeld

De overstap is goed en soepel verlopen.

goede service, goed behandeld

Goed, ben weer terug bij Essent na een uitstap naar een ander.

goede service, goed behandeld

moet nog blijken/. Ook Essent schrijft mij in de coorespondentie aan met "je "', terwijl ik 92 jaar ben. Het is inmiddels gebruik geworden in Nederland. Verval van de beleefdheidsnormen !

perfect, zeker aan te bevelen

Wat ik er van verwacht had. Zonder problemen.

slechter dan verwacht

Slecht, overgang is te vroeg ingezet waardoor ik nu een boete krijg van mijn vorige energie leverancier.

soepel

slechter dan verwacht

Slecht, jullie voorlichters geven halve waarheden en slechte prijsinformatie.

goede service, goed behandeld

Prima. Maar was bekend bij ons

goede service, goed behandeld

Vriendelijk en een goede uitleg

goede service, goed behandeld

Ik was altijd klant en ben nu terug.

slechter dan verwacht

Wel oke, dit omdat ik nooit zou overstappen als ik zelf €300 zou moeten voorschieten wat dus wel het geval is op het moment. Toch heb ik het gevoel niet dat het ergens rust geeft omdat ik nog niets heb vernomen over de voorgeschoten geld. Maar goed, de dienst is tenminste goedkoper maar de service een heel stuk minder.

voldoende, een redelijke ervaring

De opzegboete was hoger dan essent mij verteld had en wat er vergoed word, namelijk €600 ipv €250

goede service, goed behandeld

het eerste emailcontact vond ik zeer onprettig. De incasso was door jullie niet gelukt. Kreeg gelijk een dreigmail. Niet erg klant vriendelijk!

goede service, goed behandeld

Van de overgang heb ik in ieder geval niets gemerkt. Ik denk tevreden te zijn.

voldoende, een redelijke ervaring

Op 17 maart jl vroeg u om de nota met de opzegvergoeding van Nuon te sturen. Heb ik op 17 maart gelijk gemaild, naar aanleiding van een telefoontje op 19 maart nogmaals gemaild. Ik hoor graag nog of dit akkoord is.

perfect, zeker aan te bevelen

Alles verloopt soepel en snel.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik twijfel of de verkoper mij juist heeft geïnformeerd over de contractstermijn. Ik zou eenvoudig na 1 jaar weer over kunnen stappen. Niet dat ik dat direct van plan ben, maar 5 jaar is een lang contrac. Heb bij telefonische bevestiging hierover ook gerappelleerd. Ik acht mij niet gebonden aan een contract van 5 jaar. Verder verliep alles goed. Ben benieuwd of ik een reactie hierop krijg. Zal vermoedelijk wel niet.

Gewoon niets bijzonders

goede service, goed behandeld

Ben al eerder klant geweest dus tot nu toe geen verrassingen.

voldoende, een redelijke ervaring

De medewerker die mij heeft benaderd over te stappen heeft alleen maar gelogen. Na later contact te hebben gehad met de klantenservice kwamen deze leugens aan het licht. Ik vind het een zeer kwalijke zaak dat medewerkers alles op alles zetten met kletspraat, leugens en valse beloften om je als klant binnen te halen. Ik kan jullie dus ook niet aanbevelen.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch