Alles n aar wens verlopen
Hoi Johan, Bedankt dat je laat weten dat alles naar wens is verlopen. En natuurlijk voor het mooie cijfer. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Ben al jaren een vaste klant , de contracten geven me rust en zekerheid
Hoi Marta, Er gaat niets boven rust en zekerheid betreffende een energiecontract. Zeker in deze tijden als de energiewereld zo in beweging is. Bedankt voor je mooie woorden en cijfer. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Geen geneuzel, gewoon leveren zonder van toeters en bellen
Hoi Rien, Wij houden wel van toeters en bellen maar dan in een andere setting natuurlijk hihi. Naar onze klanten toe zijn wij inderdaad graag open en transparant. Dank je wel voor je mooie woorden en cijfer. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Nen al jarenlang afnemer bij PNEM?Essent en zeer tevreden over aanbod en afwikkeling.
Hallo Joep, Jeetje je was al klant toen het nog PNEM was? Wouw dat ben je echt een trouwe klant. Ontzettend bedankt voor je loyaliteit aan Essent en voor je mooie woorden en cijfer. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Altijd goed geholpen
Hallo Albert, Fijn om te horne dank je wel voor je mooie review. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
ben al jaren klant. tevreden stroom levering zonder poes pas. ben niet zo voor steeds maar wijzigingen omtrent energie leveringen. dank jullie en ga op deze voet zo door. met vriendelijke groeten harrie paulssen
Hoi Harrie, Dank je wel voor je mooie woorden en cijfer. Natuurlijk blijven we zo door gaan en blijven wij eraan werken om onze klanten naar tevredenheid te helpen. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Behalve een goede feedback over alle contractgegevens per maand is de eindfactuur niet altijd even duidelijk. Ik ben nu benieuwd hoe specifiek mijn einde jaar factuur eeuit zal zien waarin alle vaak ingwikkelde prijsplafond bepalingen verwerkt en duidelijk zichtbaar moeten worden geleverd! Essent doe je best mij te verrassen met een DUIDELIJK en VOLLEDIGE weergave van alle details!!!
Hallo Max, Wat goed dat je aangeeft dat je wel tevreden bent maar jouw jaarafrekening niet altijd helemaal duidelijk is voor je. Zodra je jouw jaarafrekening binnen hebt en je hebt er vragen over dan mag je altijd ween mail sturen naar [email protected] Vermeld daarin: Postcode. Huisnummer. Ter verificatie je geboortedatum. En uiteraard je vraag. Dank je wel voor je review. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Duidelijk
Hoi Bert, Dank je wel voor je mooie 10. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Voldoende info, duidelijk en overzichtelijk.
Hallo, Dank je wel voor je mooie review. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Waarom krijgen mensen die elk jaar veranderen van energieleverancier een beter aanbod dan een trouwe klant die al meer dan 40 jaar klant is. Blijft toch heel merkwaardig.
Hoi Frits, Ik begrijp je gevoel hierover. Heel goed dat je dit ook kenbaar maakt. Elk bedrijf kan enkel gezond blijven als het bedrijf ook nieuwe klanten werft. Wellicht staat er voor jouw komend jaar ook een mooi aanbod klaar. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Is goed ik heb niet het idee bij essent dat ik in de maling wordt genomen
Hallo Rob, Dank je wel voor je mooie woorden en cijfer. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Nooit problemen gehad
Fijn om te horen! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij het graag. Groet, Webcare Essent
Hoi Carel, Dank je wel voor het mooie cijfer. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Goede informatie.
Hoi Idy, Dank je wel voor je mooie review. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Is goed. Had alleen een telefonoisch voorstel gehad met meer uitleg.
Hoi Mieke, Dank je wel dat je de tijd nam om deze mooie review te schrijven. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
voorstel nieuwe contract duidelijk
Hoi Arno, Goed om te horen dat het voorstel voor een nieuw contract duidelijk is. Dank je wel voor het delen. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Probleemloos voorzien van stroom en gas
Hallo Maria, Altijd lekker dat de voorziening van stroom en gas naar wens is verlopen. Heel erg bedankt voor je mooie cijfer welke je hebt gegeven. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Tot op vandaag de dag tevreden…hopelijk blijft dit ook zo…..
Hallo Suzanne, Altijd fijn om te horen dat klanten tevreden zijn. Natuurlijk blijven wij er hard aan werken om onze klanten naar wens te blijven helpen. Dank je wel voor je mooie cijfer. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Essent is goede bedrijf dik te tevredenheid
Hallo Hassan Ben amar, Wouw een 10 dat is echt een geweldig cijfer om te krijgen. Enorm bedankt voor deze mooie review. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
betrouwbaar
Hallo Henk, Altijd fijn om te horen dat klanten zich prettig en vertrouwd voelen bij Essent. Dank je wel voor het delen van je ervaring met Essent. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
hoi
Dank je wel voor het mooie cijfer welke je ons hebt gegeven. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Daar je zelf kan bepalen wat je gaat betalen
Hoi Willy, Dank je wel voor je mooie review. Fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Groetjes Mariska. Webcare Essent.
Dank je wel voor je review Tiny, Fijne dag gewenst. Groetjes mariska. Webcare Essent.
Alles verloopt goed en hemakkelijk
Willemsplein 4
5211 AK 's- hertogenbosch