goede service, goed behandeld

Tot nu toe goed hoop dat ik snel die boete van Eneco die jullie terugbetalen op mijn rekening krijg gestort want hij is door Eneco al afgeschreven mvg

goede service, goed behandeld

Alleen was afgesproken dat overstap boeten berekend werd met de nota van voorschot maar nu krijg ik bericht dat het pas na 3 maanden gestort wordt

goede service, goed behandeld

Prima, alleen de aanmelding vroeg wat aandacht om me in te verdiepen. Verder niets van de overstap gemerkt!

Vriendelijk

goede service, goed behandeld

Jammer dat André Hazes junior geen liedje heeft gezongen bij de deur, maar ik blijf klant!

Heelmakjelijk

slechter dan verwacht

Slecht,met name dat de boete ik moet voorschieten en dat dat 6 weken moet duren eer ik dat van jullie terugkrijg. Door dit ben ik weer teruggegaan naar Eneco en zal in de toekomst geen klant bij jullie worden.

goede service, goed behandeld

Ik kan daar nog niets over zeggen, moet nog even afwachten hoe het in de toekomst zal gaan

goede service, goed behandeld

Was al eens klant dat was goed te noemen. Ben weggegaan met een goedkopere deal daarmaals.

goede service, goed behandeld

Goed. Hoop wel dat ik de boete van het andere bedrijf terug krijg

goede service, goed behandeld

goed alleen waar blijft de beloofde slimme termostaat

goede service, goed behandeld

Ging prima zelf geen moeite hoeven te doen alleen dat ik een eindafrekening van de Nuon kreeg van € 230 was wel even.een domper

goede service, goed behandeld

Heel goed niks aansterken.

slechter dan verwacht

Slecht doen we niet weer

voldoende, een redelijke ervaring

Redelijk Afreking was hoger. Overstap was te snel geregeld meer denk tjjd zo prettiger zijn.

perfect, zeker aan te bevelen

Super goed

goede service, goed behandeld

Nu pas een maand klant dus nog weinig over te zeggen

voldoende, een redelijke ervaring

Goed, op langere termijn zal Essent dat ook moeten bewijzen! Met vriendelijke groet, F. J. Mescher

slechter dan verwacht

Slecht, totdat ik vanmiddag eindelijk een vrouw van de klantenservice voor de telefoon kreeg en mij voor 100% heeft geholpen en nu tevreden ben voor zover dat mogelijk is.

voldoende, een redelijke ervaring

Het liep allemaal een beetje bij elkaar langs. Nadat er een fout (verkeerd huisnummer doorgegeven) was gemaakt door degene die een contract met ons heeft gesloten. Ik kan nu nog steeds geen eindafrekening indienen van onze vorige leverancier

perfect, zeker aan te bevelen

goede service, goed behandeld

Blij dat we zo soepel over hebben kunnen stappen. Geen enkel probleem.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch