Oke

goede service, goed behandeld

Uitstekend, snel geregeld en kon op de datum die ik aangaf. Prima werk.

goede service, goed behandeld

Alles is zonder problemen geregeld.

goede service, goed behandeld

Zonder enige moeite alles verliep vlekkeloos!

goede service, goed behandeld

FINANCIEEL GOEDKOPER VOLGENS DE VERKOPER VAN U.EERSTKOMENDE AFREKENING WEET IK PAS OF DIT ALLEMAAL KLOPT.

goede service, goed behandeld

moet de afrekening met v d bron nog krijgen dus weet ik niet hoe of wat ik nog moet afrekenen en of er een boete aan vast hangt. kan ik deze boete bij jullie terugvorderderen.

goede service, goed behandeld

Tot op heden geen problemen

goede service, goed behandeld

Als prima. Ook als je gebeld heb naar Essent beter dan bij anderen.

voldoende, een redelijke ervaring

Het enige nadeel is dat mij niet is verteld dat als je overstapt in de winterperiode (2 maanden na mijn jaarafrekening bij de Nuon) ik heel veel moest bij betalen, omdat je in de wintermaanden meer stookt dan in de zomermaanden. Dus mijn winst om naar Essent over te stappen is nu al niet rendabel meer helaas.

goede service, goed behandeld

Het is goed verlopen. Geen bijzonderheden.

goede service, goed behandeld

Helemaal niets gemerkt van de overstap, Dat is best fijn.

slechter dan verwacht

Omdat de energie prijs van het gas lager was, dan die van Nuon, zei Jesse Wiebrands, klacht ingediend ben nu weer bij nuon

goede service, goed behandeld

Ben eerder al klant geweestven ben nu terug gegaan

tevreden

voldoende, een redelijke ervaring

alles goed gegaan alleen door allemaal tussenpersonen klopte het maand bedrag niet. Was een afwijking van 75% en in dit geval te laag waardoor als ik niet goed had opgeled een verschrikkelijke jaar afrekening ging krijgen

perfect, zeker aan te bevelen

Via reclame

perfect, zeker aan te bevelen

voldoende, een redelijke ervaring

Als prettig. Enige wat jammer is, is dat ik contact heb opgenomen met de klantenservice over het vervroegen van de ingangsdatum van mijn contract, en me werd verteld dat ze de ingangsdatum naar voren zal halen en dit vervolgens niet is gebeurd. Waardoor ik nogmaals contact heb moeten opnemen hierover. De tweede keer werd ik echter goed geholpen, als kon de datum niet meer vervroeg worden.

voldoende, een redelijke ervaring

Goed was voorheen al klant geweest

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch