goede service, goed behandeld

eerste indruk is goed nu even afwachten of de belofte van voordelige levering energie daadwerkelijk ook zo is t.o.v. vorige leverancier

goede service, goed behandeld

goed alleen de boetebetalingsvergoeding is voor 3 maanden wel erg lang,dit kan toch wel sneller!!!!

perfect, zeker aan te bevelen

Ja eigenlijk is alles goed verlopen. Dus goed.

goede service, goed behandeld

Prima overstap snel en goed geregeld. Dik tevreden!

Prettig en professioneel

voldoende, een redelijke ervaring

Verkeerde voorlichting bij overstap. Ik zou minder gaan betalen, echter dit klopt niet. Jullie zijn duurder

perfect, zeker aan te bevelen

Als zeer positief, terwijl ik op zich niet zo voor wisselen van aanbieders ben. alleen omdat het goedkoper zou zijn.

goede service, goed behandeld

Erg prettig.Vriendelijk behandeld.Goede uitleg!

goede service, goed behandeld

Goed maar na een tijdje kan ik pas zeggen of ik te vreden ben tot op heden ben ik keurig behandeld

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb het goed ervaren om klant te zijn geworden van Essent alleen ben ik minder tevreden over de eindafrekening van de Nuon. Deze viel tot mijn verbazing erg hoog uit. Naar mijn idee totaal niet kloppend. Zou dat te maken kunnen hebben met de slimme meter? Groetjes Manita

voldoende, een redelijke ervaring

Beloftes bij de verkoop aan de deur moeten nog worden nageleefd. Contract data waren duidelijk afgesproken en niet goed verwerkt. App en levering is verder prima.

goede service, goed behandeld

Goede ervaring met een mevrouw aan de telefoon omdat er een probleem was met de eindstand van mijn vorige leveraar, en omdat wij op dat moment met vakantie waren mocht ik de stand doorgeven als wij weer thuis waren. Thuis gekomen gelijk gebeld en alles doorgegeven en de man aan de telefoon zei dat hij het waardeerde .Dus alles is van onze kant naar tevredenheid verlopen. Stuur de Hema bon voor de tompoezen maar.

goede service, goed behandeld

Prima, mijn vorige huisbaar regelde alles, maar zelf regelen is net zo makkelijk merk ik wel.

zonder problemen.

goed.

goede service, goed behandeld

Heb heel even een uitje gemaakt, maar ben weer klant bij jullie. Ik wil er nog aan toevoegen: heel hartelijk dank voor de compensatie van mijn opzegvergoeding!

goede service, goed behandeld

Het overstappen ging heel makkelijk.

niks van gemerkt

voldoende, een redelijke ervaring

Jammer dat de overschrijvingsboet kosten pas over 3 maanden door Essent aan mij wordt overgemaakt. Dit valt erg tegen. En ik zou graag willen dat de afrekening op de 27e van de maand zou plaatsvinden ivm salaris uitbetaling.

goede service, goed behandeld

Op mijn, na drie maal niet goed geschreven naam na, geen probleem

goede service, goed behandeld

Ik ben altijd klant bij jullie geweest maar even vreemdgegaan en toen weer teruggekomen haha

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch