voldoende, een redelijke ervaring

Goed,echter er is mij vandaag Eur. 283,86 door Nuon van mijn rekening afgeschreven, Ik neem aan dat jullie dat tot jullie taak rekenen om dat ogenblikkelijk te corrigeren. J.H.M.

voldoende, een redelijke ervaring

Alleen jammer dat word gezegd dat je 125 euro per product word vergoed wordt maar dat je je maar 125 euro krijgt beetje jammer als ik dat had geweten was ik niet overgestapt

slechter dan verwacht

We zijn uiteindelijk overgestapt naar Essent, al hadden we geen idee wanneer dit zou plaatsvinden. 5 dagen voordat de overstap definitief was kregen we pas bericht.

voldoende, een redelijke ervaring

Er is mij vandaag Eur. 283,86 van mijn rekening door Nuon afgeschreven ik neem aan dat jullie dat even corrigeren.

voldoende, een redelijke ervaring

Nou mij was beloofd 150 euro op mijn rekening gestort te krijgen binnen 14dagen vanaf 27 maart en heb nu nog niks binnen beetje jammer

goede service, goed behandeld

ben zeer tevreden over essent werd netjes te woord gestaan aan de telefoon

goede service, goed behandeld

Goed? maar waar blijft het kado?

perfect, zeker aan te bevelen

goed er stond ook als nieuwe klant een lampen set zou krijgen maar die heb ik niet ontvangen

voldoende, een redelijke ervaring

Niet zo goed, ik vindt het zeer bijzonder dat er door Essent zelf nergens wordt aangegeven dat de kosten van contract breuk bij de oude leverancier (twv €150.-)wordt terugbetaald, terwijl er in het gesprek aan de deur heel luchtig over wordt gedaan dat je dat wel even terug krijgt. Nu had ik gebeld hierover, toen moest ik een mail sturen en nu moet ik weet een terugvorderingsbewijs invullen. Ik denk dat veel mensen hier het schip mee ingaan. Niet erg netjes van Essent.

goede service, goed behandeld

Overgang van Nuon naar Essent is prima verlopen. Ik heb er eigenlijk nauwelijks iets van gemerkt, behalve dan dat er nu een andere energieleverancier op de afboeking voor geleverde gas en elektra staat vermeld op ons dagafschrift staat vermeld. Super toch!

goede service, goed behandeld

Naar ons doen goed . Aantal jaren geleden ook klant geweest .

goede service, goed behandeld

te kort om oordeel te hebben

voldoende, een redelijke ervaring

wij zijn al eerder in het verleden klant geweest.Nu weer bij jullie teruggekomen. Wel zou ik terug worden gebeld door uw medewerker voor de overname van de overstapboete van vorige energieleverancier (BudgetEnergie) te regelen. Ik ben daar niet over teruggebeld en wil het wel graag regelen!

goede service, goed behandeld

Simpel, leuke actie met de philips hue erbij. klantvriendelijk personeel. standen doorgeven en klaar. echt super.

goede service, goed behandeld

Weer terug op vertrouwde bodem

Voorlopig positief.

Willemsplein 4