wel goed

goede service, goed behandeld

zie eerdere mail van 28 april. kan Essent nog niet aanbevelen een en ander te maken met de afwikkeling vwb de boete.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben zeer goed geholpen door de klantenservice !!

Goed.

goede service, goed behandeld

Als ik geweten had dat ik maar 150€ van jullie als opzegvergoeding terug zou krijgen en nu aan mijn oude energieleverancier 191€ moet terugbetalen, was ik niet overgestapt. Het wordt allemaal mooi voorgesteld, overstappen zonder schade/boete maar nu achteraf blijkt dat dus heel anders te zijn gegaan.

zeer slecht, onaanvaardbaar

Onlangs een groot zakelijk contract afgesloten bij Essent maar contract bleek (achteraf) totaal niet marktconform, verre van zelfs. Vervolgens geprobeerd een beter contract te bedingen maar werd niet op in gegaan onder het mom van had u maar beter moeten opletten... absoluut een onbetrouwbare partij!

goede service, goed behandeld

Volgens mij is de boete van m'n bankrekening afgehaald. Heb dat nog niet ontvangen van Essent! Dat zou toch geregeld worden? Broekhuis hw Zwolle

perfect, zeker aan te bevelen

Dit is mijn oude vertrouwde Essent, ik ga nu nooit meer wisselen.

goede service, goed behandeld

Ik wacht nog op de overstap vergoeding van€100 die zou worden betaald.

voldoende, een redelijke ervaring

ben al jaren lang klant geweest bij essent nu hebben jullie ook extra,s voor oude klanten en ik hoop dat het zo blijft gr Jeanny berten

Goed en zorgvuldige uitleg .. En vriendelijke medewerkster

goede service, goed behandeld

Om (weer) klant te worden van Essent heb ik al heel prettig en helder ervaren

slechter dan verwacht

Wat een gedoe, heeft mij 3 kwartier beltegoed gekost en een contract wat 2x werd voorgelezen, wat wel 10 min. duurde en ik al na 2 minuten de weg kwijt was. Het was iemand die ingewerkt werd, dus ik snapte dat het niet allemaal van een leien dakje ging. Er werd verteld dat het wettelijk verplicht was om het contract voor te lezen, omdat het anders niet rechtsgeldig was. Het was dat ik graag weer terug wilde naar Essent, maar had op dat moment liever de hoorn op de haak gegooid. Toen ik vertelde dat ik 3 kwartier van mijn beltegoed kwijt was, vertelde zij dat zij een oplossing daar voor wilde zoeken en iets zou toesturen. Nooit iets gezien.

voldoende, een redelijke ervaring

Men heeft vergeten te vertellen dat ik waarschijnlijk een flinke eindafrekening krijg van mijn oude leverancier. Dit vanwege de periode in het jaar waarin ik ben overgestapt.

Zonder problemem

goede service, goed behandeld

Heel prettig, maar ik had toch hulp nodig van een medewerkster en dat is prima gegaan.

goede service, goed behandeld

Tot zover lijkt alles goed te gaan. De afschrijving van Eneco lijkt gestopt. En verder is alles het zelfde.

slechter dan verwacht

zeer slecht, onaanvaardbaar

Essent komt de afsparkenniet na!!

voldoende, een redelijke ervaring

Wij kregen een verkoper van Essent aan de deur, het feit dat we goedkoper uit zouden zijn, maakte dat we overgestapt zijn. Echter de verkoper verteld er niet bij dat als we binnen één jaar van de oude leverancier naar Essent over zouden stappen dat we contractbreuk zouden plegen bij de oude leverancier, kosten €99,99, welke we uiteraard niet vergoed krijgen van Essent, dit mogen ze wel vermelden vind ik! Ook de overstapvergoeding van €250 door Essent laat lang op zich wachten (3 maanden!), terwijl ik bij de eindafrekening wel even die €99,99 en €94,34 die ik blijkbaar te weinig heb betaald en dat terwijl de eerstvolgende betaling eraan zit te komen. Essent zou ook hier rekening mee kunnen houden vind ik! Er schijnt ook zoiets te bestaan als cadeau's, hierover wordt je als aankomend klant ook niet van op de hoogte gebracht. Dus al met al, vind ik dat Essent toch wel eens aandacht zou mogen besteden aan deze punten van kritiek. Ik ben benieuwd of hier nog (schriftelijk) respons op krijg😉

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch