goede service, goed behandeld

Alles is heel goed geregeld volgens afspraak

Ruim voldoende.

goede service, goed behandeld

Was al eerder klant bij Essent

goede service, goed behandeld

Zit alleen met nsure die niet doet wat ik verwachtte Misschie technische problemen.

goede service, goed behandeld

prima, alleen mijn verbruiksmanager werkt nog niet.

slechter dan verwacht

Niet goed. Ik ben door een huis- aan huisverkoper benaderd om klant te worden. Ik gaf aan dat ik een jaar moest zitten bij nuon om 200 euro cashback te krijgen. Zei gaf me de goede datum aan wanneer ik pas mocht overstappen maar nam het niet mee in het contract. Ik kreeg al snel een bericht waarbij ik te horen kreeg dat ik bijna direct overstapte. Hierbij heb ik de verkeerde datum gevonden op het nuoncontract en die doorgegeven. Daardoor cashback misgelopen.

voldoende, een redelijke ervaring

soepel

goede service, goed behandeld

Adviseur aan de deur. Heeft alles wel goed uitgelegd. Zelfs " zijn" mobiele nummer achtergelaten en we konden hem altijd bellen, alleen toen ik een paar dagen hadden hem op dt nummer wilde bellen kreeg ik hem niet te pakken en bleek het nummer niet van hem te zijn toen deze persoon mij terug belde. Gaf mij wel een apart gevoel. Verder via het normale nummer en mail ging alles goed.

perfect, zeker aan te bevelen

Makkelijk, zeer vriendelijk, snel, goede hulp!

perfect, zeker aan te bevelen

Wij waren hiervoor al klant. Door de Verkoop van onze woning hebben we tijdelijk in een recreatie woning gewoond.

goede service, goed behandeld

NIETS VAN DE OVERGANG GEMERKT DAAROM TEVREDE.

slechter dan verwacht

Het valt mij tegen,dat Essent eerst beloofd de boete van de vorige leverancier te vergoeden en toen ik de eindafrekening naar jullie toen stuurde gaven jullie niet thuis is geen reclame !!!

voldoende, een redelijke ervaring

Na 3 jaar elders te zijn geholpen, weer terug gegaan naar Essent. Goede aanbieding gehad en duidelijke uitleg gekregen.

Aanbieding was net een week later 150,00 cash retour jammer

Goed.

goede service, goed behandeld

Toty nu toe is alles zeer vlotjes verlopen.

goede service, goed behandeld

De overstap is vlot en soepel verlopen.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch