simpel

simpel

goede service, goed behandeld

Ik was al eens klant en Essent heeft mij opnieuw benaderd nadat ik weg was gegaan. Attente actie vind ik.

voldoende, een redelijke ervaring

Niet zo heel best. Ik zit nu met een rekening van 200 euro terwijl mij beloofd is door de jongeman dat jullie de extra kosten meteen zouden betalen. Heb hem uitgelegd dat ik ivm schuldsanering geen extra kosten kan hebben. Volgens hem geen orob. En nu????

goede service, goed behandeld

Prima, geen bijzonderheden. Wij waren klant, zijn overgestapt. Essent heeft proactief contact met ons opgezocht om te kijken of we weer klant bij Essent wilden zijn en we hebben de overstap toen weer gemaakt.

goede service, goed behandeld

prima Alles is zeer goed en vlot verlopen

Go

Prima verlopen. pluim

voldoende, een redelijke ervaring

Het klant worden ging prima, alleen klopte de gegeven informatie niet. Het bellen met de klantenservice heeft niet veel geholpen, conclusie van het verhaal ik had niet nu klant moeten worden van Essent maat had beter kunnen wachten tot na de zomer.

positief

perfect, zeker aan te bevelen

alles prima geregeld en super snel

prettig

Prima, alles naar wens

slechter dan verwacht

ik was onvoorbereid en wist niet van welke energiemaatschappij ik ging overstappen naar essent dus flinke boete van de nuon, ik hoorde dat dat vaak wordt betaald dus bij deze de vraag hoe dit zit

goede service, goed behandeld

Nou er is mij niet verteld dat ik de boete voor het overstappen eerst zelf moet betalen door u verkoper ,dus niet zo blij daar mee ,dat had ik met vorige leverancier niet pffff

goede service, goed behandeld

Was al klant maar op de naam van mijn ex vriendin Ben super geholpen om het over te zetten

perfect, zeker aan te bevelen

Goed ervaren. Ging allemaal makkelijk en snel.

perfect, zeker aan te bevelen

Het ging probleemloos en we hoefden niets te doen.

Willemsplein 4

5211 AK 's-Hertogenbosch